газ

Кирето, Асенчо и копи-пейст партията им, заедно с некъпаните, продължават да повтарят, че ние спазваме договора с Газпром, но те го нарушават, защото не приемат плащане по стария начин.

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кирето, Асенчо и копи-пейст партията им, заедно с некъпаните, продължават да повтарят, че ние спазваме договора с Газпром, но те го нарушават, защото не приемат плащане по стария начин. Не можело руснаците да променят договора за начина на плащане, въпреки че те не променят цената.

 

Това е удивително примитивно или нагло манипулиране на фактите. До 24 февруари Гозпром спазваше стриктно графика на доставките за цяла Европа.

Още първите санкции включваха замразяване на платените за този газ пари. Плащанията бяха в западни банки, откраднаха парите на Газпром без да им мигне окото.

И сега какво очакват нашите жизнерадостни примитиви?

Руснаците да не променят начина на плащане, така че да не подаряват повече ресурси на бандата, която ги ограби.

Ние подкрепихме санкциите. Това приятелски жест ли беше. Тогава защо се чудят и се маят, че сме в списъка на неприятелските държави. Да не говорим за въоръжаването на Украйна, най-вече със снаряди и мини.

Никакво нарушение на договора няма от руска страна и ще си платим на арбитража. Защото в условията на договора не е залегнало да подаряват газ на неприятелските държави.

Разбра ли Кире, или е прекалено сложно за затруднения в мисленето. Или моралът, който казва: Не лъжи!

Богомил Бонев


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар