Война демократична българия

Кирил и Асен отрязаха Христо Иванов за общо явяване на изборите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кирил Петков и Асен Василев са отрязали ДБ за общо явяване на предстоящите избори, потвърдиха за Lupa.bg политици от десния спектър. От една страна, се твърди, че отиващата си от управлението партия се измъкнала с обяснението, че двете политически сили поотделно ще спечелят повече гласове и е по-добре да има следизборен съюз след разпределянето в парламента.

Десебари обаче разкриха, че ПП изобщо не са планирали разговори с ген. Атанасов, а на Христо Иванов директно са отказали. „Просто не искат да си губят времето, достатъчно им е напечено сега.”, споделиха тъмносини.

В същото време обаче настроенията в десните редици не са за съвместно явяване. Повечето костовисти изобщо не искат да се вливат и претопяват от голямата партия и не желаят да работят за  ПП.

Да се закриваме и да ставаме избиратели на промяната освен, иронични са десните хора.

Тъмносините са сърдити на ПП, че им отне завоюваната с много усилия територия и са обрали лаври, които не заслужават, затова и не искат да вливат допълнителна енергия на управляващата още няколко дни партия.

Тази позиция е заедно с риска, че резултатите на ДБ при самостоятелно явяване на предсрочен вот няма да са особено окуражаващи. Засега социологията им дава между 4 и 7 процента.

В същото време не са малко политиците, които са убедени, че само съвместното явяване около евроатлантическата посока може да доведе до оптимални резултати на сегашните коалиционни партньори.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар