Кирил Петков: Аз настина вярвам, че 30 % от вота може да бъде наш

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Искаме да имаме пълна демокрация, гласоподавателите да могат да гласуват – ако искат много ляво, да бъдат при Мая, ако искат централно – да бъдат при нас, ако искат дясно – да бъдат при Христо. Не трябва да правим изкуствени проекти само за да имаме един общ фронт.

Това заяви в интервю за „Говори сега“ по БНТ Кирил Петков. Той допълни, че от „Продължаваме Промяната“ искат да направят Основни принципи на бъдещо коалиционно управление още другата седмица и да излязат с ясна информация пред българските гласоподаватели, че след изборите ще работят заедно.

Идеята според него е, че не са толкова важни единичните резултати на партиите, а са важни 121 депутати от хора, които са съмишленици в посоката, в която трябва да се развива България.

„Всеки, който иска да бъде част от промяната, трябва да има ясното съзнание, че това няма цена. Единствено трябва да вярват в същото кауза, в която и ние вярваме“, категоричен беше Петков.

Тепърва ще изкарват кандидатите на листи в регионите – по думите на Петков те са местни успели хора, които са абсолютно независими и със страхотна репутация. „Аз наистина вярвам, че 30% от вота може да бъде наш“ – каза той

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар