Кирил Петков е лъч, който искат да вкарат в калта!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Говорителят на правителството Антон Кутев се опита да внесе яснота по казуса с канадското гражданство на Кирил Петков.

В интервю за БНР той посочи, че не може да се произнесе по споровете за канадското гражданство на служебния министър по икономика, но уточни: “Министър Кирил Петров е един от малкото лъчи, които искат да свършат работата. Той има и страхотен рейтинг. И ти сега решаваш да сринеш имиджа на Радев или Кирил Петков, още не мога да преценя. И ти се опитваш да го вкараш в калта, където си ти в момента. Е това не мога да го разбера. Ако махнат Кирил Петков, те ще го направят знаме. Той ще изкара повече гласове от всяка политическа партия”.

Името на Кирил Петков се спряга за евентуален лидер на бъдеща партия с идеолог Румен Радев. Дали това ще се случи – ще разберем съвсем скоро, но днес Кирил Петков даде да се разбере, че няма да се оттегли, а ще остане част от политическия живот на България.

„Показахме на българския народ, че хора с воля на управленски постове могат да защитят техните интереси, за сметка на големи магнати, които са свикнали да живеят от държавния бюджет.“, каза той и изрази готовност, ако е нужен, да подпомогне евентуалния нов министър на икономиката в следващото правителство.

Споделете тази статия ако и вие одобрявате харизмата и решителността на този млад българин, който по всичко личи желае само най-доброто за България.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар