Кирил Петков за изтеклите записи: Манипулирани са – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След изборите “Продължаваме промяната – Демократична България” няма да подкрепят правителство на ГЕРБ-ДПС. Това заяви на брифинг в парламента Кирил Петков, съпредседател на “Продължаваме промяната” и един от лидерите в коалицията “Продължаваме промяната – Демократична България”(ПП-ДБ), предават от БТА. Той посочи, че алтернативата е или нормална европейска България или правителство на ГЕРБ-ДПС. Ние такова правителство няма да подкрепим, заяви той.

Кирил Петков коментира, че записите, които са разпространени, са манипулирани. Това, което виждаме, е връщането към стария модел на ГЕРБ и ДПС, модел, в който ако мине номерът, всички българи плащат, заяви Петков и визира случаите с Детската болница, увеличението на пенсиите, което стана повод за днешното извънредно заседание на Народното събрание, както и исканото увеличение на цената на тока. Събираме подписи и още следващата седмица ще направим изслушване на министъра на енергетиката, заяви Петков във връзка с исканото увеличение на цената на електроенергията.

Компроматите как търсим финансиране за кампанията си прикриват нежеланието на управляващите да разследват истински важните случаи, заяви по-рано Николай Денков в декларация от името на ПП-ДБ от парламентарната трибуна.

 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар