Кирил Петков Асен Василев

Кирил Петков и Асен Василев дойдоха в България чисто-и-просто да гепят де-що-докопат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Из София бродят слухове, че Виктория Василева, смятана за “дясната ръка” на Слави Трифонов, ще отцепи още неколцина депутати от ПГ на ИТН, колкото кабинетът на Асен Василев да мине на един дъх разстояние от провала.

И?! Какво ще стане после, ако евентуално правителството на ПП+БСП+ДБ+предатели мине в пленарна зала? Винаги ще се крепѝ на 1-2 гласа. Никой от подкрепящите го не ще може да се разболее, да отиде в командировка или да отсъства по някаква друга причина. Защото опозицията веднага ще предложи нещо, което не се приема от управляващите и ще го прокара.

Кабинетът “Василев” – като бучка масло в горещо олио; като дървен сал насред цуна̀ми; като нудист в снежна преспа…

Да, триото клоунът-хищникът-ковчежникът иска властта на всяка цена, за няколко месеца повече, с компромиси безкрай…

Обяснимо е, Кирил Петков-Асен Василиев-Даниел Лорер са поели обещания, взели са “доверие” в аванс, нагласили са схеми, не могат да се примирят да изпуснат жадуваните пари от националния план за възстановяване… Бият се в гърдите, че имат проспериращ частен бизнес, гърмят колко са били успешни в чужбина, размахват дипломи от Харвард, а дойдоха в България чисто-и-просто да гепят де-що-докопат.

Кирил Петков започна с лъжа за една декларация. Асен Василев започва с лъжа за една декларация.

Бившият премиер излъга, че не е канадски гражданин.

Искащият да е премиер излъга в декларацията си до КПКОНПИ за 2021 г., че притежава само един апартамент от 54 кв.м., купен през 2016 г., а живее в луксозна резиденция на 4 етажа на ул. ”Чаталджа” 3 в София, заедно с Виолета и Даниел Лорер, който е кум на Кирил Петков. Една подробна проверка ще установи чии фирми са я построили преди 2 години и защо там са се провеждали срещу с отбрани журналисти в предизборната кампания.

Ето, затова искат да пробутат Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ, за да прикрие предишните им прегрешения и да ги пази по пътя им към следващите прегрешения.

В една изключително съмнителна сделка за придобиване на 20 000 кв. м. РЗС в Божурище са всичките накуп – Кирил Петко, Асен Василев, Виолета Лорер… вложили 108 000 – взели 27 милиона. Как така?! Ами така – Асен Василев е бил служебен министър на икономиката, а приятелят им Стамен Янев в раздавал сертификати на първокласни инвеститори.

Корнелия Нинова се прави, че не чете всичките публикации за участие – нейно и на любимия й началник-кабинет Калоян Методиев, в оръжейна сделка България-Румъния-Украйна, на нея властта й трябва за лична употреба ли, защото съсипва БСП?! Уж беше много люта за изгонването на руските дипломати, а пак се прегърна с тези, които предизвикват закриването на руското посолство в България. Боже, каква ужасна демагогия.

Е, Корнелия може да получи звание “заслужил донор” на “Възраждане”.

ДБ са пълен майтап. Нито съдебна реформа има, нито в свалѐн главния прокурор Гешев, губят битката за новия ВСС; нито могат да оправдаят пред света прегръдката с бившите комунисти. Тотал щета, както се казва.

Страх ги е от избори! Много ги е страх!

Страх ги е от търсене на сметка за управлението им. Адски много ги е страх.

Случайници.
Страхливци.
Некадърници.
Лъжливци.
Коварници.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар