Кирил Петков и Христо Иванов: Пеевски е нашата майка Тереза!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Скоро може и да внесе за гласуване в неговото лично Народно събрание присъединяването на България като регион към Украйна и респективно обявяване на война на Русия. Крайно време е. Стига половинчатост и мимикрии!

Пеевски обвини Тагарев в “недостатъчен евроатлантизъм” и едва ли не в прикрит “путинизъм”, защото се криел, когато се взимали важни “евроатлантически” решения! Това вече не се търпи! Предателство, измяна.

Т.е. според Пеевски има признаци на престъпмисъл у украинеца Тагарев, който не участва всеотдайно в двуминутката на омразата. Според Пеевски евроатлантизмът на Тагарев е половинчат и той трябва моментално да се покае и да се върне в правата вяра.

Тези не са наред! Истински оруелци и бодри комсомолци с несекващ евроатлантически ентусиазъм.

Вече спокойно можем да говорим за разцепление в евроатлантизма – правоверен и половинчат, розов. Тесни и широки евроатлантици! Скоро може да се появят и научни трудове, които да “разгромяват” и “разобличават” евроатлантическите отстъпници и ренегати.

Пеевски е като късен редактор на в. „Работническо дело“. Естествено, евроатлантизмът му, граничещ със средновековен религиозен фанатизъм, има доста по-прозаичен генезис. А именно включването на този наш “земляк” в списъка на облажилите се, който белите вождове зад окена съставиха. Именно там се крие ключа към обяснението на евроатлантическата еуфория, обзела родния либерал Пеевски, която очевидно силно се нрави на фашизираната демократична общност от жълтопаветни инфантили. Пеевски, освен че е новият “идол” на Христо Иванов и Крил Петков-кретена, е и една своего рода майка Тереза за тях, защото пишман демократите обилно се хранят на неговата трапеза.

Считам, че е редно всички да се обединим и да адресираме едно прошение до Посолството, с което да го приканим да съдейства където трябва, така щото името на г-н Пеевски да бъде зачеркнато от онзи черен списък “Магнитски” и всички да си отдъхнем, че вече започва да ми накъртя от евроатлантизъм и съпътстващата го нездрава еуфория.

Страхил Ангелов, Фейсбук


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар