Кирил Петков: Направил съм всичко, за да не бъда канадец – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Кирил Петков: Направил съм всичко, за да не бъда канадец

Стоп кадър, novini.bg

На 21 април подадох всички документи за отказ от канадско гражданско. Това е датата на моето волеизявление. Канада започва процедура, която трябва да издаде бележка, която издаде тази бележка на 20 август. Сега и българският Конституционен съд ще се произнесе. Тази бележка ще дам пред съда в петък и с това мисля да приключа. Това коментира Кирил Петков от “Продължаваме промяната” в ефира на бТВ.

“Направил съм всичко, за да не бъда канадец. Когато станах министър подписах декларация, че съм единствено български гражданин”, каза още Петков.

“Плашат ме с някакви до 3 години затвор, но аз не се плаша”, допълни Петков.

“Ако видите нашите листи за депутати, ние сме се събрали със страшно позитивни хора, със същия заряд като нас. Първите партньори са ДБ и ИБГНИ. Там имаме ясни принципи, ще подпишем документ, с който след изборите да станем коалиция”, каза още той.

“С някои членове от “Има такъв народ” се разбирам много добре, например с Мика Зайкова. Нямам проблем да си говорим, друго, което ще е важно е егото на техните лидери да бъде намалено”, коментира Петков.

За ГЕРБ пък ще искат те да си признаят за корупционните практики. “Ако кажат, че наистина не е редно да се дадат едни милиони безпринципно”.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар