Оставка Кирил Петков

Кирил Петков не е безобиден клоун, а злобно к***ле. Ще арестува, ще пише черни списъци, ще си тръгне от властта само…набит

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кирил Петков не е безобиден инфантил, имбецил или клоун. Кирил Петков е гадно, злобно к**еле. Внимавайте с него и не го подценявайте.

Лудост, лудост, но има система в нея, както казва Полоний в „Хамлет“.

Заплахата, че ще „оправи“ ДПС с помощта на американците, е илюстративна за морала му. Държи се като доносник, като ония вресливи хлапета, които винаги плашеха с класната и ядяха най-много бой заради мръсния си издайнически нрав.

Обикновена „порта“ и натегач. На финала боят му е в кърпа вързан.

От такива нищожества и комплексите им произлизат големи беди. Вече видяхме как почти самоунищожително отиде да свидетелства срещу Борисов, за да издейства арест. Виждаме и как опитва да пробута заедно с ортака си Кокорчо сталинистки закон за „черни списъци“, като целта е да елиминира по служебен път политическия си конкурент ГЕРБ. Дочухме и как е посегнал на депутата Александър Дунчев в кабинета си, за да се издокара пред любовницата Лена Бориславова.

Кирил Петков не е постигнал нищо сам в живота си. Продукт е на таткото „векереец“ и аверите му от ДС. На кръговете „Монтерей“, „Банкя“ и „Лукойл“. Продукт е на лъжата за Харвард и фалшификацията с българското гражданство. Продукт е на неработещата държавност и взломените закони.

Повечето от „промяната“ са с комунистическа закваска, второ и трето поколение принцове от номенклатурата. Розов комсомол, който сам изгражда митологията за себе си.

Киро и простаците около него са възможни заради свещената простота на народа, който така и не се поучи от грешките си.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар