Кирил Петков

Кирил Петков: Не може да сме неутрални, трябва да изпратим български войници да се бият на страната на Украйна

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Проваленият премиер, нагъл измамник и нарушител на Конституцията Кирил Петков (повече познат, като Просто Киро и Киро Тъпото) отново демонстрира, че изпълнява разпорежданията на американските си господари и, ако недай си боже спечели изборите ще вкара България във войната, за да умрат стотици хиляди българи в името на нацистка Украйна и киевския режим.

На предизборна среща във Варна то обявил следното:

“Не можем да седим и да гледам как братска Украйна бива смазвана от руските агресори, трябва моментално да се намесим, да изпратим български войници в украинската армия. Все пак всеки знае, че Украйна се бие заради нас, заради Европа.

Като спечелим изборите и пак стана премиер, моментално ще изпратя български контигент в Донбас, за да може нашите момчета – европейци, да се бият рамо до рамо срещу руските нашественици.

Само така ще докажем на нашите партньори от САЩ, НАТО и ЕС, че сме истински евроатлантици, а не слуги на Кремъл и Путинския режим.

Жертвите, които България ще даде ще са си стрували, защото те ще са в името на свободния свят и на демокрацията, само така ще победим злото наречено Путин.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар