Кирил Петков: Няма да преговаряме за правителство с „Възраждане”! – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кирил Петков: Няма да преговаряме за правителство с „Възраждане

стоп кадър/БНТ

Съпредседателят на “Продължаваме Промяната – Демократична България” заяви, че няма да преговарят за правителство с “Възраждане”. Той написа публикация в официалния си Facebook профил.

“Няма да преговаряме за правителство с “Възраждане”! Омръзна ми от медийни внушения, чрез преразказ, с които се заблуждават хората. В 50-ото Народно събрание има две потенциални мнозинства: 1: ГЕРБ и ДПС. 2: “Възраждане”, БСП, “Величие”, ИТН. Нека да е ясно, ПП-ДБ не може да бъде част от тези две мнозинства, защото ние сме антикорупционна и проевропейска коалиция. Нашите избиратели може да са абсолютно спокойни за това”, допълни той.

“Вчера ясно казах, че в този парламент всички партии, които говорят, че са антикорупционни на думи, нека първо го покажат на дела като подкрепят закона за съдебната власт, закона за личния фалит и закона за защита на корупционни сигнали, които ще вкараме. Така няма да сме изгубили историческо време и ще сме продължили реформите в България, дори когато в този парламент правителство не е възмножно”, написа още Петков.

 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар