Кирил смаза ГЕРБавите крадци: Не знам дали са по-силни от хаоса, но със сигурност са много силни в инхауса

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нито едно министерство не трябва да се заключва и трябва да има контрол върху него. Лошото е, че евросубсидиите се раздават на 15 „наши“ земеделци. Това трябва да се спре. Трябва да има таван на земеделските евросубсидии, както направихме в ББР.

Това заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков, който се срещна с граждани на Каварна, предава Novini.bg.

„Всички казват, че е невъзможно да се случи промяната. Така казваха и за ББР, но нас не ни беше страх и нещата се случиха. Те си мислиха, че тия момчета са за 3-4 месеца, но сега явно осъзнават, че имаме волята промяната да се случи и виждате какво се получава – Спецпрокуратура, Конституционен съд. Пак ще повторя, че не ни е страх“, категоричен бе той.
„Нямаме водач на листа, който първоначално да не отказа и да не не ни каза – не ни се влиза в тази мръсна игра. Хубавото е, че след няколко дни размислиха. При нас няма един човек, който да е изкарал парите си на гърба на държавата. Всичко е постигнато с честен труд и инициатива. Такива хора няма как да бъдат стреснати, заплашени и купени. Залагме на местни хора по регионите, защото те най-добре познават проблемите“, разкри Петков.

„Не знам дали ГЕРБ са по-силни от хаоса, но със сигурност са по-силни в инхауса. Видяхме какви схеми бяха разработили – източване на милиарди от държавата без никакви реални обществени поръчки. Това си е кражба. Ние сме категорични, че ще прекратим тази порочна практика наречена инхаус“, коментира Кирил Петков предизборния слоган на ГЕРБ – По-силни от хаоса.

„Жена ми има сладкарничка. Всяка седмица я проверяват от НАП, БАБХ и всякакви държавни институции. Това е безумие. Така се пречи на малкия бизнес да функционира нормално. Аз ви обещавам, че това ще спре и ще прекратим тази практика. Разбира се, че трябва да им проверки и контрол, но в разумни граници. Показахме го и в правителството. Казахме – хайде, да проверим фирмите, които са взели големите обществени поръчки, а не цветарските магазини и фризьорски салони. Резултатите са видими – 2 млрд. лева повече в хазната“, коментира още пред хората Кирил Петков.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар