Кирил Петков

КИРО, МИРО, ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ, НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ ПАРАПЕТА СЕ ТРЕСЕ!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

КИРО, МИРО, ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ, НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ ПАРАПЕТА СЕ ТРЕСЕ! НЕ Е ПОИСКАЛ ГЕШЕВ, НЕ Е СРЕЩНАЛ БАЙ СТАВРИ ОТ „ВЕКИЛСКИ“ С ПРОСТОТО И ГУГЪЛА-А, ЗАРАДИ ЗАПИСИТЕ ОТ ОХРАНИТЕЛНИТЕ КАМЕРИ НА МС! НА „МАГИСТРАЛИ“ ЛИ СА, НА „КРИСТАЛИ“ ЛИ СА, БАСТА! ДЪРЖАВАТА НЕ Е ПСИХИАТРИЯ!

Депресията на „Дондуков“ 1 явно е доста тежка, че дори едно най-обикновено решение на Конституционния съд, дава повод на Лена „Парапета“ Бориславова да пощръклее. Радва се, че Гешев щял да бъде викан на три месеца, за да се отчита пред депутатите. Ми, че то Гешев миналото лято цялото го прекара в Народното събрание и точно това му помогна, за да излезе от нокдауна, в който го бяха пратили метежите, спретнати от Черепа през лятото на 2020-та година.

Ленчето се радва, че депутатите щели да препитват Гешев. Ма, пита ли ги тях, те дали се радват? Май, май, не много, щото, ако се радваха, щяха да са го викнали и в 47-то Народно събрание, а не са.

Преди да пише пак във фейсбук, Лена да беше проверила в Гугле-то и така можеше да разбере, че Годишните доклади на прокуратурата за цели две години все още чакат да бъдат прочетени, обсъдени и разисквани от депутатите, при това в присъствието на Гешев. Каква по-добра възможност да атакуваш обвинител №1, ако не с докладите на ръководената от него институцията. Само, че пластмасовите депутати от „Продължаваме подмяната“ са неспособни и това да направят, защото нито разбират от право, нито от закони. И ще пищят до небесата, когато Гешев почне да вика „променкаджийте“ за техните далаверки. Ох, ох, Кокорчо и гаджето му, Лорерчо с цялата му рода и т.н.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар