Кирил Петков

Киро Тъпото РАЗГРОМЕН! Лайнен побесня след изтичането на информация, че България е колония, иска главата му!РАЗГРОМЕН! Урсула Лайнен побесня след изтичането на информация, че България е колония

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Само в БНМ! Урсула фон дер Лайен крещи и троши чаши в Европейската комисия, Киро тъпото неволно провали плана Глобалистите за подчиняване на българите благодарение на тъпотата си.

Екскузивно и само в БНМ, благодарение на добре запознати източници в кулоарите на Европейската комисия, пожелали анонимност, разбрахме че фон де Лайен не е могла да си сдържи нервите. Председателката първо хвърлила чашата си с кафе по секретаря си, след което се развикала че е “заобиколена от малоумници“. Това станало в петък сутринта, след като разбрала за изтеклите в четвъртък записи от събранието на ПП. На изтеклото събрание Кирил Петков и Асен Василев подробно описват предателските си намерения, включително тих преврат в службите чрез назначения одобрени от Американското посолство, и изпиране на мутрата Борисов.

Частта, която изкарала фон дер Лайен от нерви, била когато научила, че въпреки че била предупредила лично на Киро Тъпото да не я цитира, той казал по време на онлайн срещата:

Кирил Петков: “Днес имах разговор с Урсула, като ѝ зададох точно този въпрос – “ако ще има възможност за такова правителство, обещаваш ли да ни пуснеш”. Тя вика “за Шенген ви е много голям шансът, за еврозоната – трябва да го измислите как да заобиколите правилата, смисъл да влезете в рамките”. И аз казах “може ли да мислим за инфлация, която да е минус ефекта на Украйна” и тя ми вика “не ме цитирай, но ще се опитам да ти помогна”.

Поразена от свещената тъпота на Кирчо, Урсула придружила тирадата си с порой от цветущи белгийски псувни, като единственото което се разбрало, било “…за 20 години като гинеколожка не съм виждала такава т*па п*тка като Кирил Петков…”.

Остава да се види дали Урсула и останалите шефове на антибългарската коалиция ще хвърлят недоносчето ПП под автобуса, или пък ще се опитат да замажат положението пред заспалите българи за пореден път.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар