Промяната

Кирчо и Кокорчо са изплели схема за крадене в особено големи размери!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кирчо и Кокорчо са изплели схема за крадене в особено големи размери! Такъв анализ прави на стената си във Фейсбук писателят Александър Урумов. Купували са руски газ през цялото време и са лъгали обществото, докато са го ощетявали.

Ето какво пише още той:

Какво имаме тук на първата снимка? Имаме документ – фактура, според която държавната “Булгаргаз” трябва да плати на частната “МЕТ Енерджи” сумата от 111 милиона 318 хиляди лева за количества газ.

На втората снимка е господин Людмил Йоцов, който през януари е бил в ръководството на “МЕТ”, а през февруари вече е назначен от Кирчо за шеф на “Булгаргаз”. След което “Булгаргаз”, без да се бави, започва да купува без търг и конкурс руски газ от… ”МЕТ”.

“МЕТ” е заплащала на “Газпром” в рубли, след което е продавала на България руски газ с 30% надценка, понеже Кирчо и Кокорчо не са позволявали на Булгаргаз директно и по-евтино купуване от “Газпром”. Купували са руски газ през цялото време и са лъгали обществото, докато са го ощетявали.

Евроатлантизмът трябва ли да е оправдание и параван на корупционни сделки? Това как се нарича, освен изплетена от Кирчо и Кокорчо схема за крадене в особено големи размери!

/Тази фактура и други фактури и документи бяха публично показани днес от господин Делян Добрев на пресконференция/.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар