КЛАСАЦИЯ: Уверен или несигурен си според зодията

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кои са най-несигурните и кои – най-уверените зодиакални знаци? Вижте в нашата класация.

КЛАСАЦИЯ: Уверен или несигурен си според зодията
 © iStock

Уверени ли сте в себе си или имате съмнения и сте по-скоро с ниско самочувствие? Никой не е 100% сигурен в себе си, но има хора, които са по-неуверени от други? 

 

1. Зодия Рак

Представителите на зодия Рак са много чувствителни. Приемат лично почти всичко. А когато щастието ти зависи от мнението на околните, е по-вероятно да си нещастен и неуверен през по-голямата част от времето. Хората от зодия Рак са емоционални, прекалено привързани и търсещи одобрение. Макар да са грижовни и много отдадени на любимите си хора, често не осъзнават най-силните си страни.

 

2. Зодия Дева

Представителите на зодия Дева са много критични към околните. И мислят, че хората се държат по същия начин към тях. Това усещане, че са винаги на „изпитателен срок“ ги прави арогантни на повърхността, но много неуверени в действителност. Притесняват се най-вече за това, какво впечатление оставят в останалите. Срамуват се, ако се почувстват изложени пред голяма група хора. Не се доверяват на инстинктите си и често се самообвиняват дори за дребни недостатъци и недоразумения.

 

Мрънкане, агресия или... Как се оправдават зодиите?

 

3. Зодия Везни

Представителите на зодия Везни искат да бъдат харесвани. Затова и влагат прекалено много старание да направят добро впечатление дори пред хора, чието мнение не е от значение. Постоянно търсят одобрение. Склонни са да свършат куп задачи, само и само да се покажат в най-добра светлина. Нямат самочувствие за себе си, ако не видят „обожанието“ в очите на околните.

 

4. Зодия Риби

Представителите на зодия Риби могат лесно да бъдат подведени от недоброжелатели. Те са склонни да се доверяват бързо и лесно, което ги прави честа жертва на лоши хора. Отказват само в случаите, в които са уверени на 100% в правотата си. Дори при най-малкото колебание, подлагат на съмнение всичко, в което вярват. Въпреки това, трябва да се признае, че хората зодия Риби имат самочувствие, що се отнася до идеите и свършената от тях работа.

 

5. Зодия Козирог

Представителите на зодия Козирог попадат в средата – между неуверените и уверените. По отношение на работата, която вършат Козирозите имат високо самочувствие. С гордост стоят зад всичко, което са сътворили и подхода, който са използвали. Но когато става дума за отношенията им с хората… Отиваме в другата крайност. Често имат съмнения дори към най-близките си хора. Обиждат се лесно, дори при най-дребната забележка просто защото не са уверени в социалните си умения.

 

6. Зодия Близнаци

Дали са уверени, или неуверени? Ами това са Близнаците! Те могат да са и двете, всичко зависи от настроението. Могат да демонстрират много, много високо самочувствие, когато са в компания. Но ако се сблъскат с нещо непознато – бързо слагат защитната стена. Крият неувереността си с враждебност и високомерие, но това е просто фасада, която крие колко изплашени са всъщност.

Чувство за хумор според зодията - кои са най-забавните в зодиака?

 

7. Зодия Телец

Представителите на зодия Телец са много уверени в себе си и способностите си. Знаят в какво са добри, имат високо самочувствие за външния вид и уменията си. Несигурни са за дреболии, за които не говорят с почти никого. Ако някой засегне самочувствието им по някоя от тези теми, ще се пропука и маската на сигурността им.

 

8. Зодия Водолей

При представителите на зодия Водолей е трудно да се определи дали са уверени, несигурни, или просто дистанцирани. Често изглеждат като самоуверени, понякога изобщо не се интересуват от нищо около себе си и успяват да стоят настрана. 

 

9. Зодия Скорпион

Представителите на зодия Скорпион са много честни. Наясно са кои са най-добрите им качества, знаят и най-слабите си страни. Не се срамуват. Някак успяват да открият положителното дори в недостатъците си. Винаги са уверени, че са там, където са нужни и правят каквото се изисква от тях. Трудно можете да повлияете зле на самочувствието им.

 

10. Зодия Овен

Представителите на зодия Овен са уверени и енергични, авантюристи по природа. Смело се заемат с всяко ново начинание. Винаги са с високо вдигната глава и трудно нещо може да пречупи увереността им. 

 

Как всяка зодия се справя с разочарованията?

 

11. Зодия Стрелец

Хората зодия Стрелец имат недостатъци, не опитват да ги скрият или подценят. Но имат ли цел, действат уверено и преодоляват почти всяко препятствие. Готови са да се учат, знаят как да се справят дори със зле поднесената критика.

 

12. Зодия Лъв

Царете на зодиака, Лъвовете имат толкова много увереност, че е трудно да се опише. Не се боят от светлините на прожекторите, всъщност обожават да са център на внимание. Винаги са сигурни в познанията, способностите и действията си. Държат на имиджа си, но не се страхуват да са себе си, дори да знаят, че това може да не се хареса на околните.

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар