Клекнаха му: Дребните бизнесмени не искат да свалят ГЕРБ! Искат разговор с Бойко да им решал проблемите…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Типично по български, излиза някакъв който се представя за говорител на дребният и среден бизнес в България в ефирът на Нова телевизия и заявява, категорично заявява, че протестите на дребният и среден бизнес нямал намерение да сваля кабинета от власт.


Те просто искали някой да ги чуе и да отмени наредбите на НАП, а този някой бил Бойко Борисов бащицата на народа. 

И до там после защо никой не вярвал на никой в България и защо никой не искал да ходи на протести. Е как да ви подкрепят хората, като не искате да сваляте кабинета на Борисов, а предпочитате да си говорите с него, понеже явно за вас, той е незаменим фактор в България.

Всъщност за пореден път и този говорител на дребният и среден бизнес в България, доказа тезата на много експерти, че има страх масов страх от репресии в България и всички се страхуват да кажат на глас, че излизат на улицата, защото им писна да им се налагат наредби с които буквално ги убиват в България.

Иначе всички са наясно, че с разговори нищо няма да се промени, а Борисов ще обещае и после няма да си изпълни обещанията, но страха от Герб вързва езиците на някои говорители и явно или за пореден път в ефирът на Домусчиевата телевизия се появява някой, който да разедени протестиращите от 36 града в България, които от днес облякоха жълтите жилетки и се обявиха в протестна готовност.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар