КЛЕТВА!… или защо да (не) поискаш да си от ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
От днес съм от ГЕРБ. Край! Точка! Заклевам се!

Искам да съм от ГЕРБ, да имам чекмедже, където да поставям в копюри и кюлчета парите на данъкоплатеца.

Искам да съм от ГЕРБ, да си получавам заплатата в хиляди и да не ми пука, че някакъв си там умиращ актьор /голяма работа като бил изиграл над 50 роли в киното и театъра/ умирал с 240 лева пенсия и не му стигали дори за лекарства. То пък голям вой, то стотици хиляди пенсионери си живеят щастливо с 240 лв песния в родината, пък не рИват като този и подобните му интелектуали някакви!

Искам да съм от ГЕРБ, да строя пътища и магистрали, да си прибирам „мойто” в чекмеджето и да гледам да ми се увеличава мойто, че то 40% за нищо не стигат.

Искам да съм от ГЕРБ, фирмите на родата и приятелите да строят и да развиват България, пък ако съгрешат нещо в бързината на усвояването, то е човешко да се греши, аз няма да им търся сметка, а напротив – ще ги натоваря с още повече работа, че да се квалифицират допълнително и да станат безгрешни, като мен самата.

Искам да съм от ГЕРБ и родата ми до девето коляно да е на топли служби в администрацията и дипломацията, да се развиват младите, за да си останат в страната и с радост да си харчат парите от заплати и подкупи. То и за какво им е да ходят по чужбина, като там идиотите на разбират български.

Искам да съм от ГЕРБ и да си имам на разположение медицински хеликоптер, щото ако си изкълча ключицата /да знаете само колко много боли!/ да дойде де си ме вземе и да ми осигури полагащата ми се медицинска грижа, а не като някои, дето мрат пред болниците, щото не са от ГЕРБ.

Искам да съм от ГЕРБ, за да се движа в подходяща интеректуално компания, да имам директен достъп до титани на мисълта като Гърневски, Плевнелиев, Г. Марков и много други подобни. Да си обменяме дружески мисли, да мислим заедно по въпроси като диаметъра на поцинкованата кофа или пълната медиина свобода.

Искам да съм от ГЕРБ и прокуратура да не ме лови, щото е много неприятно все да се безпокоиш, че за нещо някой идиот няма да измисли, че е нарушение на закона.

Искам да съм от ГЕРБ, мозъкът ми де се освободи от напрежението да владее 5 чужди езика и да смила някаква си там култура и да премине в нирваната, която ражда образът на първия, в полугръб и с волан в ръката. Ето тази пълна нирвана искам за мен и моите деца!

Затова се записвам в ГЕРБ. Заклевам се! Само няма да им казвам за чуждите езици, че могат да не ме приемат….

Динана Дамянова

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар