Клеър Дейли в ”ЕвроДикоФ”: Не вярвайте на мними „спасители“ отвън – такива няма!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Промяната определено е близо. И хората на протеста я направиха възможна! Сега само трябва да използват енергията, да се обединят и да възстановят българското общество. Може би звучи по-лесно, отколкото е.

Но може и да не е така трудно. Бих им казала да продължават, да имат увереност в себе си, да не вярват на мними „спасители“ отвън – такива няма! Спасител не съм нито аз, нито Европейския съюз… никой извън тази страна не е. Няма светлина, която да дойде отвън и да спаси, нито за България, нито за друга държава. Българите са тези, които ще решат съдбата си.

Това казва евродепутатът Клеър Дейли пред камерата на телевизия „Евроком“. Цялото интервю на Георги Налбантов с нея ще може да видим в предаването „ЕвроДикоФ“, което започва в 20: 00 часа таза вечер.

Дейли, заедно с още трима нейни колеги от Европейския парламент  ще вземат участи от трибуната на днешното Велико народно въстание V.

„Не знам още какъв ще е резултатът от тази борба, но бих казала на протестиращите: Вие вече постигнахте победа! Сменихте нератива, променихте дневния ред. Сега остава само да намерите начин да се организирате и да видите победата си завършена.“, казва още тя и дава ценен съвет: „Може да потърсите вдъхновение в историята си, както аз го намирам в историята на Ирландия, например. Тогава човек си казва: „Да, това е напълно възможно!““

https://frognews.bg/

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар