Клиентите на WINBET вече могат да депозират средства чрез сметкта си за мобилен телефон в А1

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Клиентите на водещия български гейминг оператор WINBET, които са абонати на мобилните услуги на А1, вече могат да депозират средства за игра на winbet.com чрез своята сметка към телекома.

За да се възползват от услугата, регистрираните потребители на winbet.com трябва да изберат опцията “Депозит чрез А1”, да посочат предпочитаната сума на депозита и да въведат телефонния си номер, след което да потвърдят депозита чрез 6-цифрения код, който ще получат със SMS на своя телефон. Стойността на направения чрез услугата депозит за игра се добавя към месечната фактура на абоната на А1.

снимка: iStock

Депозитът чрез сметка в А1 може да бъде на стойност 10, 20 или 30 лева, като при депозит от 30 лева, потребителят ще получи и еднократен бонус от още 15 лева в своята сметка за игра.

С новата услуга “Депозит чрез А1 сметка” ние разширяваме възможностите за любителите на качественото онлайн забавление и им предлагаме още един удобен, бърз и сигурен начин за депозиране на средства. Работим по разширяването на възможностите на услугата и се надяваме скоро да можем да я предложим и за абонати на други мобилни оператори в страната“, коментира маркетинг мениджърът на WINBET г-жа Десислава Колева-Иванова.

 

* материалът е предоставен от Winbet

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар