кирил

Клоуни: Лена и Миро организират брънч в Благоевград с „пача и кисело зеле“…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Предизборната кампания на ражда чутовни сюжети. Палмата принадлежи на „Продължаваме промяната“, чието медийно поведение се менажира от все още пиарката на „Лукойл“  Диана Дамянова, прочула се като организатор на „корупционната“ среща на Асен Василев с босовете на руската компания у нас.

„Промяната“ огласи  мероприятие в Благоевград, което от „брънч“ се превърна в „кафе“. А и други елементи претърпяха метаморфоза. Иде реч за събитие в пиринския град във вторник, анонсирано в социалните мрежи днес. На него отзовалият се електорат ще може да разговаря с прочутите годеници. Първоначалната му версия бе „Брънч с Лена и Миро“. Последва масов смях на публиката, поради които събитието бе префасонирано на „Кафе с Лена и Мирослав“. Първоначално потребители бяха забелязали и грешно изписване на адреса на проявата.

Бойко Борисов не пропусна да се възползва от изцепката с „Лена и Миро“. На среща със симпатизанти във Видин лидерът на ГЕРБ подхвърли: „… тези момчета и момичета, които днес имат брънч в Благоевград с пача и кисело зеле…“.

Кирил Петков пък бе на рейд в прочутото с арестите за купен вот плевенско село Буковлък. Партията съобщи, че той, Николай Денков и партньора в коалицията Владислав Панев са взели участие в мероприятие, звучащо така: „Национален обществен диалог „Ромите за почтеност на изборите в България“. Не стана ясно къде точно се е състояло титаничното събитие. Но Петков определено е бил в Буковлък, а от снимките личи искрен народен възторг.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар