КМЕТА НА ВИДИН И ВСИЧКИ В ГЕРБ ВИДИН – МАСОВО ПРЕДИ ПРОТЕСТА СА ЗАПЛАШВАЛИ ХОРА НА ОБЩИНСКА И ДЪРЖАВНА РАБОТА ДА НЕ УЧАСТВАТ В НЕГО

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На пощата на нашата страница във Фейсбук получихме писмо, публикуваме го без редакторска намеса:

” Здравейте, аз съм от Видин и не бях на ПРОТЕСТА днес, защото излишно бях заплашена от началника си в общинската администрация, който пък е бил заплашен от кмета, че на протеста ще се снимат всички и ако видят някой общински или държавен служител веднага ще ни изхвърлят от работа.

Понеже не можех да отида от факта, че ще остана без работа в район където да си намериш такава въпреки образованието ми от престижен университет помолих мои познати да отидат вместо мен, от друг град не от Видин, за да не могат да ги свържат с мен, защото ние тука местните почти всички се знаем.

Дойдоха две коли, хора от съседен град и с това дадох моя принос към онова, което искаме всички за най – бедният регион в Европа. Не считам за достойно от страна на кметската и областната администрация да заплашват хората да не протестират, та нали това е правото на Демокрацията, да изразиш своите искания, да покажеш че искаш нещо да бъде променено, когато те гнети и убива.

Не мога и да разбера представителите на определени политически сили, кмета и областната управителка, нима не са наясно, че в живота незаменими хора няма и един ден и те може да са на улицата, а някой друг кмет да заплашва с уволнения служителите си. Това ли трябва да се случва.

 

Нима не трябваше кмета да е най – отпред на пътя и да води протеста на Видин, нали уж е избран от гражданите на този град?

Браво на моите съграждани и искам да им кажа, че част от администрацията на града, вече уговаряме наши приятели от региона да пристигнат във Видин на 3.02.2018 година, за да протестират вместо нас, заплашените от местната и областната власт, защото останем ли и без тази нископлатена общинска работа и ние като хиляди други видинчани трябва да емигрираме в Европа.

Каквото зависи от нас, ще го направим, защото ние сме от Видин. Да страх ни е да не останем без работа, защото тук в региона няма какво да работиш, но пък и ние ще помагаме да се случат нещата, защото можем още много неща да разкажем за делата лично на кмета и най – приближената му кметска администрация”

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар