Кмета на Несебър: Когато си кмет на най-богатата община в цяла България и тя не е в лапите на Герб е приключение

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Герб искат Несебър, това е личното решение на Бойко Борисов ми каза преди време един местен активист на Герб, естествено му обясних, че идват избори и ако ме бият на тях честно може и да управляват града..
Така започва писмото на Николай Димитров кмета на Несебър, който от няколко часа е арестуван за 72 часа, защото от прокуратурата имали съмнения, че купувал той и негови съмишленици гласове в общината. Публикуваме писмото на кмета на Несебър без редакторска намеса: “
Ще започна така: Герб искат Несебър, това е личното решение на Бойко Борисов ми каза преди време един местен активист на Герб, естествено му обясних, че идват избори и ако ме бият на тях честно може и да управляват града.. е явно няма да е честно… Надали някой в България си има на идея как Борисов прави политика, но май е време един отиващ си вече от политиката човек да им отвори очите на всички.
Да си кмет в България не е лесно, но когато си кмет на най-богатата община в цяла България и тя не е в лапите на Герб, си е направо приключение, поне така смятах до днес, когато за пореден път разбрах от медиите, че прокуратурата ме разследвали, а прокурора на Борисов иска да ме види в ареста и за да не съм сам искал още няколко човека да са с мене от региона. Който ме познава, знае, че не обичам да се оплаквам пред медиите, затова и ползвам това писмо, който иска да го публикува, но нека се знае, че то си има адресант и той се казва Бойко Борисов.
Този човек буквално спря всички европроекти за община Несебър, защото нямаше как да си вземат процента, пращаше ми през годините какви ли не емисари, но не склоних да стана част от тях. Този човек буквално се опита да фалира община Несебър, като ни накара нас кметовете да платим, за нещо което трябваше да се плати по програма на ЕС и това нещо е една претоварна за сметта, за която държавата в лицето на Бойко Борисов дължи на Несебър още 9 милиона лева от няколко години.
Този човек си изпрати копоя Валери Симеонов, за да ходи и спира музиките по заведенията в разгара на сезона, за да провали не само сезона тогава, но за да унищожи и туризма буквално, резултата всички го видяхме това лято. Но този човек Борисов не се интересува от тези дребни неща, защото когато тогава го търсехме да му обясняваме, че това не е нормално, той ни обясняваше, че за черноморието отговаря Валери и никой не може да му се бърка, защото такава е договорката, за да я има коалицията.
Искам да подчертая, че и министърката на туризма хич не е цвете за мирисане, защото всички концесии за плажовете се дават на определени хора и това става с изричното знание именно на Бойко Борисов. Всички помним все още и Дюни Гейт в който виновни пак бяхме само ние местните управници, но никоя медия тогава не посмя да каже, че Борислав Михайлов е продал на кумеца на Цветанов държавен терен отреден за база на БФС, а той после го препродал на местни предприемачи.
Това е обществена тайна, както се казва, но както знаем и Цветанов и Михайлов тогава бяха приближени на Бойко Борисов, който явно пак не е знаел какво се прави пред очите му или по точно е знаел, ама нали баницата в България се дели на две за Борисов и каквото остане за всички останали, явно се направи на ударен, че ние в Несебър нямаме вина. Сега да го попитам пак Бойко Борисов за братя Диневи, на които искаше да събаря в първият си мандат яхтеното пристанище, колко точно им прибра, защото сега явно много ги е уплашил, след като те самите казват, че ако някой ще печели в Несебър тази седмица това ще е Герб и никой друг.
Ами тези избраниците му дали изобщо ги е виждал Бойко Борисов, дали знае колко почтени хора са? Дали е наясно, че тези хора нямат никакви интереси освен да източат града, ама за какво питам като това с източването е модела Борисов, който вече работи над 15 години в цяла България. Николай Димитров може и вече да не е кмет на Несебър, но надали и Бойко Борисов след няколко месеца ще е премиер на България, защото само като гледам какви са представителите на Герб в града и си мисля, какво ли друго му остава на българина освен да се махне от тази държава.
Каква политика, какви идеологии в Герб няма такова нещо, а който не е с тях уви става клиент на прокуратурата, отива в ареста и чака там да минат изборите, да не би пък случайно да стане така, че Герб пак да загуби в Несебър и на Бойко Борисов и мутрите му да не им излязат сметките.
Мислете хора, защото преди мен в ареста вкараха Митьо Очите, който също не се плашеше от Бойко Борисов и Герб, явно аз съм следващият който трябва да приберат, за да не им объркаме математиката в изборният ден”
източник; https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_847.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар