Кметът на Симитли и синът му депутата от ГЕРБ са се сбили с охраната на заведението в което са празнували нова година

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Според свидетели на масовото сбиване снощи в Симитли кметът Апостол Апостолов и синът му депутатът от Герб, който не можеше да чете от трибуната на народното събрание, са се сбили с охраната на заведението в което са празнували.

Боят се е случил, когато бащата бивш член на СИК е започнал да обижда момчетата, които е трябвало да се грижат за реда, а синът му започнал да ги удря зад вратовете един по един.

“Бяха ги строили и синът размахваше депутатската си карта и викаше високо, че и да ги убие там пред всички, никой нищо не можел да му направи, защото е депутат от Герб.”

До строяването на гардовете се стигнало след като един от тях на няколко пъти направил забележка на масата на кметът и синът му депутат да не обиждат хора от друга маса в съседство.

След поредният шамар зад врата едно от момчетата не издържа и удари с юмрук в лицето синът, а после буквално с два удара свали и кметът на земята, като се видя, че му е избил зъбите. След това стана меле, докато дойдат полицаите цялото заведение беше навън и всеки налагаше някой.

Кметът е много пострадал твърдят очевидци, но споделят, че поведението на гарда е било в опит на самозащита, защото повече от десет минути депутатът от Герб и баща му кметът са се гаврили с тях и накрая буквално са си получили онова, което години наред си търсят с изцепките си в града и областта.

Полицията няма да дадат гласност на случая, защото унижението за двамата най – видни членове на Герб в Симитли е ужасяващо.

Такъв бой не бяха ги били никога, твърдят още очевидци…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Кметът на Симитли и синът му депутата от ГЕРБ са се сбили с охраната на заведението в което са празнували нова година

Вашият коментар