Кмет на Христо Иванов/ДБ се фука със сако на Hugo Boss за 5 бона

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кмет на „демократа” Христо Иванов се фука с марково сако на елитната дизайнерска къща „Хуго Бос”. Милионерът Георги Илиев, кмет на софийската община „Слатина”, си повярва, и пусна зашеметяващо нагъл пост във фейсбук:

След като получи солидна доза хейт, Георги Илиев изтри глупостта, но вече бе късно.

Оказа се, че има защо „великият политик” да се прехласва по скъпи марки – Георги Илиев е милионер, но на каква цена?

Ето как се правят пари от новите демократи:

Софийската община „Слатина“ се превърна в удобна хранилка на приближения кръг роднини и приятели на Георги Илиев, кмета от „Да, България” с лидер Христо Иванов.

Почти целият отдел „Чистота“, например, бил от хора без опит и знания, но с правилните връзки и познанства, категоричен е информаторът ни.

Началник отдел тук е Благородна Здравкова, която е близка приятелка на Георги Илиев, но и майка на Александър Груев, съдружник на кмета в някои от неговите фирми. Здравкова е организатор на всички културни мероприятия на район „Слатина”, които добре замаскирани под това наименование са добър източник на доходи от приятелския кръг на кмета на гърба на общината.

Друг интересен кадър на Георги Илиев е новият секретар на района Пепа Петкова. Дамата също е от приятелския кръг на кмета, и, някак естествено, без да притежава необходимия опит и компетентност, командва цялата община.

Схемите на кмета от „Да, България” стигат дотам, че веднага след назначението на Петкова като секретар, на ръководна длъжност в отдел „Чистота“ е набутан и съпругът й Божидар Петков. Точно като гербаджията Пламен Даракчиев, главен експерт в администрацията на район „Слатина“, за когото вече писахме, и Божидар Петков не прекалява с идването си на работа, но за сметка на това възнаграждението му е подобаващо – около 2000 лв.

Вероятно тлъстият бюджет на „Чистота“ в „Слатина“ е примамлива хапка за широкия кръг приближени около кмета, ядосват се хората от квартала.

Интересна персона в ръководството са софийската община е Надежда Бачева, виден деятел на коалицията „Демократична България”, към която принадлежи Георги Илиев. За нея можем да прочетем доста „суперлативи“. Политическото й назначение е като зам.-кмет по образованието, но до момента г-жа Бачева демонстрира нулева активност в ресора си.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар