Кмет от ГЕРБ: Протестите не чуват гласа на хората! Борисов има над 2 милиона последователи, нали не си мислите, че те няма да излязат по улиците ако той подаде оставка!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
“Не се чува мнението на над 1 млн. души, които са гласували за управляващата коалиция. Ако и те излязат да протестират, ще влезем в един кръг. Ако протестиращите имат представителност, те ще спечелят изборите през март”. Това коментира кметът на Враца Калин Каменов пред Би Ти Ви.

И продължи:

“Борисов реално има над 2 милиона последователи, избиратели и почитатели, нали не си мислите, че те ще седят безучастни, ако даде Борисов властта на Радев, това означава тогава тези хора да излязат по улиците, това ли иска протеста?”
“Протестиращите ще имат 4-5% от гласовете на парламентарните избори. С такъв процент не се управлява. Избори има само след няколко месеца – искането за предсрочни избори изглежда като инат, а не като разумни искания”, коментира той.
Каменов допълни, че се очаква следваща вълна на епидемията, която ще направи ситуацията по-тежка. Според него общините нямат нужда от криза.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар