Кирил Асен

Коалиция на Недадените имунитети

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Коалиция на Недадените имунитети

„Няма да си дам имунитета“. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и постави имуниитета си като залог да има коалиция на ГЕРБ с Промяната и ДБ. Две години бил без имунитет, а сега му го искали, защото правил съдебна реформа, каза Борисов. Публична тайна е, че той си избра лично последните двама главни прокурори – Цацаров и Гешев.

В записите Рудигейт Кирил Петков и Асен Василев обсъждат именно сценарии, в който те пазят имунитета на Борисов на трупчета по схема на Христо Иванов, а Борисов 6 месеца им пази кабинета от страх пред арест от Гешев. Киро и Асен пък си раигравар коня в държавата.

„Целта е да няма правителство“, с това Борисов подкрепи Денков, кандидат-премиер на ПП, който заяви в прав текст Денков от ПП: „Обвинението на Прокуратурата за пране на пари на Бойко Борисов е опит да се бламира вота на избирателите“.

„Днес ще се видим пак с ПП и ДБ защото хаоса в държавата вече е голям.“, допълни Борисов. Вече името на Асен Василев не стои като евентуален министър. Двете страни си правят устите за партийно правителство на „споделената отговорност“ с партийни фигури


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар