Кобрата в отбора на Буци: Слави не става, не го е грижа за народа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кубрат Пулев запя откровено в отбора на Бацетата – боксьорът изказа сериозни съмнения в политическите качества на Слави Трифонов съвсем в тона на ГЕРБ. Това стана в самата телевизия на ИТН – „7/8 ТВ“

Кобрата се ядоса на водещия Крум Савов, който го попита дали е бил канен от Борисов да стане член на ГЕРБ и дали би приел, ако Слави Трифонов го покани в „Има такъв народ“.

„Няма как да приема, ако Слави Трифонов ми предложи. Първо, той го няма. Аз живея в чужбина през по-голямата част от времето и се срещам с политици от чужбина, от Германия. Виждал съм как се води политика. Никъде го няма това нещо. Аз не съм видял едно интервю да е дал нормално“.

„За мен лично това не е политика, Слави не е човек, който ще се грижи за народа си – здрав силен човек, който да застане и да дойде чист, да застане пред обществото и да говори открито. (…)

Той го няма, не съм го виждал това никъде по света. Така ли ще се ръководи държавата? От някъде си. Онлайн. Онлайн ли ще ръководи държавата? Това е смешно“, заяви спортистът.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар