Когато Каскетите управляват, всеки, който има и грам чувствителност и интелигентност, трябва да бяга от Тук.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Шаячната „правда“ на Каскетите върлува със страшна простотия.

А когато на власт е простотията на Каскета, не с чували ще обират безценни антики от колекцията на Васил Божков, а направо ще си гепят някой златен ритон, за да пикаят в него!

Колекцията на Васил Божков отвратително и безобразно присвоена ще последва съдбата на картините на Игор Марковски, който повече от две години чака да му ги върнат, картини, които вече висят по кенефите на властовите Каскети.

Чак Вежди Рашидов се възмути.

Такава вандалщина е присъща на Човекът с Каскета, който е толкова изтъкан от комплекси, че само още не е сложил кожения шлифер на Боко от ранните му години на идиотии, за да заприлича хептен на галфон.

Същият Каскет гази наред закони и с извадена риза от гащите плещи такива глупости, че да те е срам да кажеш, че си гражданин на тази държава.

И за какво е тази малоумна чудовищна демонстрация с колекцията на Божков? Която се съхранява, впрочем, в музей, а не в частния дом на Божков? За да ни покаже Каскета, че нищо няма да го спре да мачка, да гази, да рита, защото е Каскет! И защото за туй са го турнали там Режисьорите – колкото по-прост, колкото по-брутален, за да им изпълни уговорените Схеми.

Каскетът нищо не решава сам.

Каскетът плещи сиромахомилски пропаганди за бедни, пенсии и „обикновени хора“, като че е лидер на национал-социалистическа партия, а не главен прокурор.

Когато Каскетите управляват, всеки, който има и грам чувствителност и интелигентност, трябва да бяга от Тук.

Защото Каскетите са арогантни простаци. Единият събираше трупове в чували, Тоя наблъсква златни ритони в чували.

Галфон, до галфона.

А Простите се разбират с Простия.

Веселина Томова

Колаж: Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар