Кога политическите субекти ще разберат, че „демократичната общност“ е лицемерна секта

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Денят започва с чутовен вой на Евгений Дайнов, според когото Радев е претърпял метаморфоза от добър обединител и борец с мафията към неин слуга. Защо?  Защото вече не помага на ДБ/ПП.

Преди време написах, че водещият принцип на демократичната общност у нас е „Мафията, това са другите“. Мафията е всеки, който не подкрепя демократите и техните партии. Ако започне да им слугува магически става немафия и веднага е от добрите. В момента, в който престане да им слугува отново се превръща в мафия и обект на громителни статии по Дневник и Капитал. Е така, за един ден.

Последно през този процес минаха ИТН, които бяха мафия през есента, после изведнъж престанаха да бъдат по време на коалицията, и накрая пак в една секунда станаха мафия, когато разтуриха властта.  Сега Радев минава през същото.

Кога политическите субекти в страната ще разберат, че „демократичната общност“ е лицемерна секта, с която няма как да си взаимодействат, без в един момент да бъдат захапани от нея?  „Не може да отглеждаш змии в двора и да очакваш да хапят само съседа.“

(От фейсбук, заглавието е на редакцията)

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар