Бойко Пари Чекмедже

Кого лъжете, г-н Борисов?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Прочетете внимателно този политически неграмотен текст, публикуван на страницата на премиера -Шут!

“Отделяме 504 милиона лева да подкрепим семействата, които имат нужда от храна, хигиенни материали и детски принадлежности. Благодарение на усилията на екипа на министър Деница Сачева средствата са осигурени по Оперативната програма за храни и ще бъдат достъпни в период от 2021 г. до 2027 година. 600 000 ще се възползват от помощта.

За първи път сме предвидили и пакети за новородени деца от бедни семейства, които ще получат най-необходимото – памперси, санитарни и козметични продукти за бебето след раждането. Ще осигурим и детска кухня от 10-месечна до 3-годишна възраст. Всеки нуждаещ се български гражданин ще получава нашата подкрепа и за в бъдеще.”

Какво означава този текст?

  1. Признание, че в България 600 000 души, колкото са два големи областни центрове, живеят в мизерия и имат нужда от хуманитарна помощ, за да оцелеят. Хуманитарна помощ се полага при придни бедствия, войни и други катаклизми. България живее в мир и, слава на Бога, скоро не е сполетявана от бедствия.
  2. Помощите за тия 600 000 нещастници в размер на 504 млн. лева не са от бюджета на държавата, а се осигуряват по европейски програми с пари от ЕС. Какви усилия, какъв екип, какъв министър Сачева, дяволите да ви вземат? Кого лъжете?
  3. Екипът на Сачева пресметнал ли е колко от тези 600 000 несретници ще доживеят до 2027 г., когато ще приключи действието на Оперативната програмаза храни?
  4. Няма ли да е по-лесно на мракобесната ни и античовешка власт да ги вкарат тия 600 000 българи в едно голямо гето, да ги оставят да угаснат тихо и кротко?

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар