КОД отива на избори с БЗНС и БДФ, цани Кобрата за вота – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

КОД на бившия министър на здравеопазването на Бойко Борисов – Петър Москов отива на избори в коалиция, въпреки доскоршните обявления, че ще се яви сам на вота. Но не с ВМРО, НФСБ и “Воля”, каквито разговори имаше, а с БЗНС и БДФ.  А причината била прозрението му, че партиите в новото обединение “Българските патриоти” са проруски. 

Анестезиологът водил персонален разговор с Каракачанов. “Неразбирането” и “невъзможността” да работят заедно били по две причини. Във ВМРО не разбирали че битката за консервативното е борба с комунизма и че вкарвали в листите си хора като Боян Чуков – ерго се воеводите били не националистическа формация, а проруска. 

“Виждам математически сбор” – посочи още Москов и допълни, че целта явно е, че “някой е решил, че Иван, Драган и Петкан ще са народни представители”.

Така КОД ще се яви на вота с БЗНС и Български демократически форум на бившата парламентарна съветничка Жаклин Толева. БЗНС все още се оглавява от Николай Ненчев, също бивш министър от кабинета “Борисов 2”, част от състава на бившия Реформаторски блок. 

Москов разкри още, че ще цани боксьор номер 1 Кубрат Пулев за вота.

 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар