Кое е вашето духовно животно според зодията ви?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Духовните животни са разпространени в много традиции по целия свят, присъстват в различни религии и вярвания. Духовните животни са същества, които защитават и напътстват хората през техния живот. Разберете кое е вашето духовно животно според зодията ви.

Кое е вашето духовно животно според зодията ви?
 © iStock

Овен: Гепард

Подобно на гепарда, Овните са пълни с енергия, както и копнеят да бъдат свободни, а не „опитомени“. Овенът трябва да осъзнае и възприеме своята свирепост, защото е негова неподражаема черта. Точно както гепарда – когато човек със зодия Овен се фиксира върху плячката си (целта си), той не се отказва, докато не я постигне.

Телец: Мечка

Мечката символизира сила и стабилност – две много ценни черти за Телец. Каквото и да правят Телците, те полагат солидна основа, както и умеят да отстояват това, в което вярват. Мечката е символ и на защитата. Точно както човек със зодия Телец е готов на всичко, за да защити близките си хора.

Близнаци: Делфин

Под цялата игривост и любопитство, Близнаците притежават голяма интелигентност – точно както делфинът. Близнаците имат нужда постоянно да научават нещо ново и да изследват света. Човек със зодия Близнаци се стреми да изживява прекрасни и интересни моменти, а не само да се води по правилата.

Добави описание

Рак: Заек

Подобно на заека, понякога Раците могат да бъдат плахи и срамежливи. Те също така обаче са и умни и креативни. В личността на Рака се съчетават много качества, които го правят човек с голямо сърце. Дори Раците да изглеждат беззащитни, те са много по-силни, отколкото другите смятат.

Лъв: Дракон

Лъвът е смел и силен, готов да се бори за най-важните неща. Неговото присъствие няма как да остане незабелязано. Лъвовете се считат за родени лидери. Подобно на дракона, Лъвът е величествен и винаги търси начин да докаже своята сила.

Дева: Лисица

Лисиците може и да са малки на размер, но са умни животни. Макар в митовете и басните лисиците да са изобразявани като хитри и коварни, в действителност те са бързи и умни. Девата е известна със своята умствена интелигентност, както и адаптивност в нови и сложни ситуации.

Добави описание

Везни: Лебед

Елегантност и нежност – с тези думи може да се опише лебедът. Везните притежават красота и мекота, както отвън, така и отвътре. Намирането на баланс в „бурни води“ е много важна за хората със зодия Везни. Другите ви намират за очарователни.

Скорпион: Феникс

Подобно на феникса, Скорпионите носят в себе си силата и възможността за цялостна трансформация, обновяване и регенерация дори след най-тежките удари на съдбата. Хората със зодия Скорпион имат невероятна вътрешна сила, която им помага да се преродят след всяка „смърт“.

Стрелец: Котка

Както всяка една котка не желае да бъде вързана и да изпълнява заповеди, същото важи и за Стрелците. Хората със зодия Стрелец предпочитат да живеят според своя собствен ритъм и да не се променят заради някой друг. Независимост, любопитство и любов към свободата – това определено са общи черти между котката и Стрелците.

Добави описание

Козирог: Алигатор

Козирозите притежават някаква първична енергия, която проявяват при преследване на своите цели и амбиции. Подобно на алигатора, Козирогът може да бъде много търпелив, но в същото време напорист и постоянен в действията си. Хората със зодия Козирог ще чакат колкото е необходимо, докато не дойде подходящият момент да проявят сила и ловкост.

Водолей: Паяк

Паяците символизират търпение, креативност, територия и „светлина срещу мрак“. Водолеите имат сложна природа, защото те обичат да бъдат с други хора, но същевременно и сами. Борят се за глобални каузи, но са индивидуалисти. Сложната природа на Водолеите понякога кара другите да се страхуват от тях (също както от паяците).

Риби: Елен

Рибите са известни със своето състрадание, спокойствие и емпатия. Освен това Рибите са чувствителни и срамежливи като елените. Хората със зодия Риби не реагират добре на обидно и грубо държание или пък думи. Към Рибите трябва да се подхожда тихо и спокойно – точно както към един елен.

Добави описание

Прочетете още:

Какво животно съответства на зодията ви?

Каква е вашата магия според елемента, който покровителства зодията ви?

Животни – покровители на зодиакалните знаци

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар