Кое е по-зловещо, ГЕРБави Нещастници? Диктатурата ви или изгорените 20 Ковид-Маски?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пишман-здравният министър на ГЕРБ Костадин Ангелов се изцепи, че ритуалното горене на маски от протестърите онзи ден в отговор на малоумната им заповед да се носят на открито, било зловещо.

Не е зловещо, Ангелов, красиво е да видиш стотици умни, осъзнали се млади хора, които категорично отказват да изпитат робски страх и подчинение пред лъжите ви за един вирус.

Зловещо е също да носиш една и съща маска за еднократна употреба цял месец, защото струва 2,50 лв., и със сигурност е внесена от фирма на ГЕРБ (с към 500% печелба). А няма начин да не си я купиш, понеже пак ГЕРБ са те задължили със заповед.

Зловещо е още да си болен и никоя болница да не иска да те приеме, дори за да ти поставят диагноза, понеже може да си с корона-вирус и… да не ги заразиш. А и ГЕРБ съсипаха здравеопзването. Зловещо е в 21 век хора да умират в домовете си докато чакат заветната линейка, а тя така и да не идва, защото са я ангажирали в бутафорната война с коронавируса.

Зловещо е в цялата държава да няма нито един медицински хеликоптер.

Зловещо е, че заради 11 години диктатура на ГЕРБ хиляди млади лекари и медицински сестри веднага щом завършат, бягат от Боколандия в чужбина… защото тук не става за живеене.

Зловещо е също, че се опитвате да скриете основният ни здравен проблем – липсата на персонал в здравната система.

Зловещо е че заради корумпираното крадливо неофашистко управление на ГЕРБ, в страната ни вече има 2 милиона души, живеещи под прага на бедността.

Зловещо е премиерът на България да се гордее, че е чел само една книга… и да спи до шкафче, пълно с откраднати евра, кюлчета злато и пистолет. Като типична мутра.

Зловещо е и че 106 дни стотици хиляди на улицата и 70 % от целокупния български народ ви искат оставките, а вие се правите, че не чувате и не виждате.

Кое е по-зловещо, неуважаеми герберски крадци, лъжци и нагли гьорсурати? Вие или изгорените от протестъри 20 използвани маски? Не маските, вие, българоубийци, трябва да бъдете изгорени на клада. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар