Козируването е обида за България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Брюксел

”Ройтерс” днес се майтапи с българския премиер Борисов, който козирува на колегите си в Брюксел – на Урсула фон дер Лай/н/ен, на Себастиан Курц и други и им маха с ръка като пъдар. И без да искам, си спомням снимката на цар Борис Трети Обединител, който единствен не вдигна ръка в нацистки поздрав близо до тогавашния съюзник на България.

А днес, български политик унижава Родината ни по този нелеп и недостоен начин.

Борисов в момента олицетворява България. Нас ни гледат в негово лице. И подобно подчинено и лакейско поведение накърняват и националния суверенитет и подкопават авторитета на българите и държавата ни като суверенна и независима. Излагацията е на най-високо световно ниво!

Борисов винаги е бил мутра. И си е мутра. Мачка слабите и се мазни на силните. И понеже осъзнава, че единствено подкрепата на европейските му и американски господари го пази от българския народ, козирува и се търкаля като пуделче пред тях!

Той ще си отиде. По много неприятен начин. Но по-неприятното е, че имиджът на България десетилетия наред ще бъде накърнен от един страхлив цървул, докопал се до властта с помощта на царчето Симеончо, който царствено си отмъсти на българския народ за изгонването си преди десетилетия.

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар