Кои представители на зодиака се целуват най-добре?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Целувката е изключително интимен акт на близост. А хубавата целувка действа наистина опияняващо. Кои зодии са известни със своите магични целувки?

Кои представители на зодиака се целуват най-добре?
 © iStock

Трудно е да се опише какво е перфектната целувка, защото това може да нещо различно за различните хора. И все пак, целувката е като танц между двама души, по време на който човек може да „вкуси“ есенцията на другия и сякаш да почувства душата му. Въпреки че всеки зодиакален знак може да бъде добър в целувките, четири архетипа се открояват по-силно.

Телец

Телецът е земна стихия, която умее да се наслаждава на всичко със своите пет сетива. Представителите на зодиакален знак Телец създават естествена чувствена връзка. Телец се управлява от Венера – планетата на любовта и удоволствието. Родените със силно влияние на Телец са силно магнетично, което допълнително увеличава привличането към тях, а както знаем химията е много важна за хубавата целувка. Телецът е търпелив, което допълнително натрупва напрежение, а голямата кулминация е целувка, за която другият човек ще се връща отново и отново.

Венера – Богинята на любовта в астрологията

Добави описание

 

Везни

Везните са другият зодиакален знак, който се управлява от Венера. Представителите на зодия Везни се целуват точно така, както другият човек би искал от тях. Те създават едновременно чувство на хармония и чувство на силно привличане. Целувките на човек със силно влияние на Везни са неустоими – сякаш той е единственият, който може да ви даде това, от което имате нужда.

Добави описание

 

Скорпион

Целувките на Скорпиона са нещо, което не може да бъде забравено. Зодиакалният знак Скорпион се управлява от Плутон – онази малка, но невероятно мощна планета, която влияе на най-дълбоките желания. Скорпион се целува по начин, с който кара другия човек да го желае с всяка фибра от неговото същество. Човекът със силно влияние на Скорпион умее да се слее напълно, докато се целува, защото има дълбок обмен на енергия.

Добави описание

 

Риби

Когато Рибите се целуват, те отвеждат другия човек в изцяло различна реалност. Зодиакалният знак Риби се управлява от Нептун и се свързва с мечтите, очарованието, фантазията и чистата неподправена любов. Човекът със изразени Риби в своята натална карта очарова със своите целувки, защото сякаш те са най-специалното нещо на този свят. Сякаш по време на целувката времето спира, а двамата човека се намират в друго далечно, топло и любовно пространство.

Добави описание

 

Къде в наталната карта може да се видят вашите партньори?

Как да се свържете със своя зодиакален елемент?

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар