Кои са най-несъвместимите зодии? | Rozali.com

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Астролозите са убедени, че представителите на някои зодии никак не си подхождат. Вижте кои са и защо.

Кои са най-несъвместимите зодии?
 © Сн.: iStock.com, Колаж: Розали

 

ОВЕН и РАК

Овните винаги са прекадено откровени и праволинейни. Те правят каквото си искат – просто така са устроени. А какво искат всъщност – ами да действат бързо, защото винаги планират куп неща и не допускат излишна загуба на време.

Именно затова Ракът трудно би могъл да разбере тази рязка и груба натура на Овена и да взаимодейства с него. Раците са много чувствителни и обичат някой да се грижи за тях. А на Овена просто няма да му стигне търпението за нещо такова.

Така че – на тези два знака не им е писано да са добри партньори.

 

ТЕЛЕЦ и СТРЕЛЕЦ

Тук има някаква уловка, защото подобни отношения изглеждат като отлична идея.

Значи може би всичко ще им се получи 0 добре? Не! Не бива да се подмамвате от факта, че от тези две зодии се получават чудесни приятелства. Решат ли да преобразят отношенията си и да минат на ново, романтично ниво, всичко се разпада.

Телецът никога няма да успее да намери стабилност и безопасност в отношенията със Стрелеца. А Стрелците са твърде свободолюбиви и им е трудно да се привързват задълго.

Вижте кои зодии си подхождат - най-добрите комбинации!

 

БЛИЗНАЦИ и ДЕВА

Ако представители на тези два знака започнат отношения, просто ще се побъркат взаимно. От тях не могат да се получат дори добри приятели, защото те са много различни и несъвместими като личности.

Близнаците обичат спонтанността и предпочитат да се държат така, както им хрумва в момента. Те не са особено силни в организацията или планирането. А липсата на ясна посока в живота направо би вбесило Девата.

Девите пък могат да бъдат много неспокойни. Те искат всичко винаги да се прави по точно определен начин. И тяхната властна натура просто би довела Близнаците до лудост.

 

ЛЪВ и СКОРПИОН

Между тези два знака винаги ще има борба за власт. И Лъвът, и Скорпионът обичат да контролират. И нито единият, нито другият биха се поддали на манипулиране от страна на партньора.

Така че място за компромиси няма. И двамата ще искат да направят всичко по свой начин.

И двамата биха се борили за своето до последно. Така че и за двамата би било по-добре да са в двойка с някого, който е способен да поддържа техните начинания и да бъде покорен.

Вижте най-шокиращите истини за всяка зодия.

 

КОЗИРОГ и ВОДОЛЕЙ

И двамата са прагматични, умни, и двамата знаят какво и как трябва да правят с живота си. Но именно в това е и проблемът – те си приличат твърде много и няма да са доволни от съвместното съжителство.

В такава двойка партньорите бързо ще си омръзнат, защото отношенията им ф ще приличат на партньорство със самия ,себе си. И Козирозите, и Водолеите са ярко изразени личности и им е нужен партньор, който силно се отличава от тях. Някой, който да установи и поддържа баланс.

 

ВЕЗНИ и РИБИ

Везните се стараят да угодят на всички. А Рибите са мечтатели.

Така че и двете зодии всъщност се нуждаят от партньор, който да е по-приземен, да е способен да гради основи и да си стои стабилно на краката. Нужен е реалист, който да прави това, което трябва.

Рибите и Везните могат да бъдат чудесни приятели, но не и двойка.

 

ВИЖТЕ СЪЩО: Коя е най-лудата зодия в зодиака?►

Добави описание

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар