Кои са най-обидчивите зодии? Какво ще ви се случи ако…

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Колкото и да се стараем да сме добри, няма как да избегнем споровете и конфликтите. А при такива ситуации острите и необмислени думи могат да имат необратим характер. И преди да стреляме, нека разберем с кого си имаме работа отсреща. И така да разберем кои са най-обидчивите зодии и какво ще ни се случи ако се опитаме да ги обидим.

Кои са най-обидчивите зодии? Какво ще ви се случи ако...
 © Сн.: iStock.com, Колаж: Розали

 

12. БЛИЗНАЦИ

Близнаците реагират на обидата по най-различни начини. Те например могат да се пошегуват с човека, който ги е обидил, да го представят в не най-добрата светлина, да се престорят, че нищо не се е случило или пък да направят грандиозен скандал – в този случай способностите на Близнаците са почти безгранични.

Какво е важно да помним при взаимоотношенията си с тези хора: нещата при тях не приключват с първоначалната реакция. Ще има и втора, и трета, и всички те ще бъдат различни.

Като цяло, ако животът ви се струва прекалено лек и монотонен, опитайте се да обидите Близнак. Веднага ще ви стане по-трудно.

11. ЛЪВ

Родените под този знак се обиждат толкова ярко и изразително, че ти се иска да наблюдаваш това отново и отново — както например изригването на вулкан. Както се досещате, и в двата случая е по-добре да правите това отдалече, за да не ви засегне. Ако не сте успели да избягате навреме, дръжте се: очакват ви потоци от ярост, град от язвителни подигравки, болезнени удари с неприкрита истина. Може да се опитате да помолите за прошка. Ако го направите искрено и настойчиво,

Лъвът може да смени гнева си с милост. На такива като вас той въобще не се и обижда, просто се е пошегувал.

10. СТРЕЛЕЦ

Стрелците просто не обичат да са гневни и сърдити. Те искат всичко наоколо да бъде хубаво, а неприятностите се стараят да забравят колкото е възможно по-бързо. А най-добрият начин да забравиш, както всички знаят, е да бъде отстранен източникът на раздразнение от полезрението ти. Затова Стрелецът или сам ще стои по-далеч от вас, или ще ви принуди да стоите по-далеч от него.

И вие със сигурност ще съжалявате за стореното, защото заедно със Стрелеца от вас ще се отвърнат и неговите приятели – а това са много, много хубави и интересни хора.

 

Кой как се кара и сдобрява според зодиакалния си знак?>>>Кой как се кара и сдобрява според зодиакалния си знак?

 

9. ДЕВА

Хората от тази зодия се сърдят сякаш незабелязано, но извънредно опасно. Те едва ли ще се скарат с вас и най-вероятно няма да започнат да си отмъщават. Могат обаче да спрат да ви помагат – при това не защото са зли, а просто от огорчение. И тук ще разберете колко много сте сгрешили, обиждайки Девата, защото тя е отличен съюзник, незаменим помощник и ще ви бъде изключително трудно да й намерите заместник. Още един лош момент – да молите да ви простят е безсмислено.

Може да се опитате да загладите вината си с красива постъпка, но и в подобни случаи не съществува никаква гаранция, че ще ви се получи.

8. ВЕЗНИ

Везните се обиждат много по-силно, отколкото може да си представи човек. Огорчените Везни могат да продължат да общуват с вас непринудено, да ви “спасят” в труден момент, да ви предлагат помощта си и да правят още куп други хубави неща за вас. Но означава ли това, че можете да обиждате Везните безнаказано? Не, не и пак не!

При всички случаи на човека, обидил Везните, ще му дойде нанагорно, и това ще му се случи съвсем скоро. Е, Везните тук няма да имат нищо общо… Дали?

 

Как да се справите със стреса и напрежението според зодията

 

7. РИБИ

При Рибите сърденето се случва някак красиво. И те знаят това. По тази причина могат остро да реагират на нещо съвсем дребно – просто за да ви поразят точно в сърцето с финеса на своята натура. Така че, ако сте обидили Риби, заплашва ви предозиране на прекрасното и възвишеното.

А възможно е и по-прозаично наказание: сред представителите на този знак се срещат много отмъстителни хора. Така че по-добре ще бъде да не рискувате.

6. КОЗИРОГ

Родените под този знак не се обиждат до последно. Но ако последният момент все пак е настъпил, бягайте далеч от тях – обиденият Козирог е непредсказуем и много опасен. Понякога той самият би се радвал да ви прости, но не е способен на това.

Натрупаните отрицателни емоции при него надвиват здравия разум. И именно този неприятен момент на собствения му гняв Козирогът ще помни много дълго, затова и ще предпочете по-нататък изобщо да си няма работа с вас – не за да не се сърди повече, а за да живее спокойно. Но не с вас.

 

Коя е най-привлекателната черта на всяка зодия?

 

5. СКОРПИОН

Представителите на тази зодия имат забележителна памет – те никога няма да забравят колко болно им е било и колко неприятни моменти се е наложило да преживеят заради вас. И ще ви напомнят за обидата, пък била тя и дребна, неведнъж, при това при най-неподходящи за целта обстоятелства.

Скорпионът едва ли ще се опитва да скрие от когото и да било, че сте го наранили така тежко – скоро всички наоколо ще знаят какъв лош човек сте.

 

4. ВОДОЛЕЙ

Водолейте се огорчават, но не непоправимо. Ако сте се провинили пред Водолей, направете за него нещо хубаво, после още веднъж и още веднъж – и инцидентът ще бъде забравен напълно. Не искате? Е, ще ви се наложи! Водолеите умеят и да ви накарат, и да ви манипулират, и да хитруват, ако искат да постигнат своето. Докато не ги обиждате и засягате, това не се забелязва толкова силно.

Обидите ли ги обаче, гответе се да се потрудите здраво, за да заслужите прошката им.

 

Коя е тъмната страна на всяка зодия?

 

3. ОВЕН

Овните реагират на обидата бурно, яростно и незабавно. Ако по някакви причини те не успеят да излеят веднага емоциите си (не се е получило, защото например вие сте се изплашили и сте избягали),  те едва ли ще тръгнат да ви гонят, пък и при следваща среща няма да ви напомнят за случилото се.

Но няма да забравят за него: опитате ли да ги обидите още веднъж, ще получите двоен удар. 

2. РАК

Раците  винаги се стараят да не се забелязва, че са обидени, но това не им се получава. Никак не им е лесно да държат емоциите си под контрол. Обиденият Рак ще се опита спокойно да ви обясни в какво не сте били прави (но най-вероятно няма да съумее да запази спокойствие, нито пък да го обясни както трябва). След това той дълго ще мисли върху грешния си подход, подбирайки нови и нови аргументи и доводи, за да проведе още две-три възпитателни беседи с вас.

По тази причина, ако искате да си спестите дълги и неприятни разговори на тема недостатъците на вашата персона, не обиждайте Рака.

 

1. ТЕЛЕЦ

Телците могат много дълго време изобщо да не реагират на обидните думи (или да се преструват, че не им пука). Първо, представителите на тази зодия винаги имат да вършат нещо по-важно, и второ, те могат да разберат провинилия се и дори да му съчувстват.

Ако обаче обидата е сериозна, връщане назад няма – просто веднъж завинаги ви изхвърлят от своя приятелски кръг. И не само в социалните мрежи.

 

Вижте кои са вашите кармични тайни, които трябва да научете според зодията.

 

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар