Кои са 10-те идеални двойки според зодията?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вероятно няма човек, който поне веднъж да не се е поинтересувал, с кого да свърже съдбата си според зодията. Ако в момента ви вълнува именно този въпрос, или пък искате да проверите какво определят звездите за съюза на двете зодии във вашата двойка, разберете повече за зодиакалната съвместимост при идеалните двойки. Кои са 10-те идеални двойки според зодията?

Кои са 10-те идеални двойки според зодията?
 © iStock.com, Колаж: Розали

 

И така: какво ще рече идеална двойка в случая? Става дума за съчетаване на зодиакалните знаци, които  имат астрологична предразположеност да бъдат заедно. На такива двойки им е по-лесно да се харесват, да намерят общи интереси, да преодоляват трудностите заедно… Когато ги срещаме, често им се възхищаваме – колко добре се разбират, колко прекрасна е връзката им, колко съвършен е бракът им.

 

Ето кои са  10-те идеални двойки според зодията:

 

1. Овен и Водолей

Смята се, че представителите на въздушните знаци прекрасно се разбират с представителите на огнените зодии. И това е точно така. Овен и Водолей – това е една от най-хармоничните партньорски връзки и с право може да се нарече идеална. Представителите и на двата знака са устремени към свободата, новите впечатления, пътешествията – казано накратко, те си пасват като две съседни парченца от един пъзел. На хората в такава двойка никога не може да им бъде скучно, защото на хоризонта винаги се появяват нови, интересни и за двамата, идеи.

Как изневеряват зодиите? Кои са най-големите неверници?

 

2. Овен и Стрелец

Това е препълнен с енергия съюз, чийто плам и сила се усещат от всички хора наоколо. На пръв поглед, двамата в тази връзка изглеждат като неразделни приятели, които винаги са на една вълна и се разбират от една дума. За някои хора този съюз е твърде гръмък, ярък, едва ли не – влудяващ, но за Овена и Стрелеца това е сладостна лудост, която са способни да разберат и споделят единствено самите те – и никой друг.

 

3. Телец и Рак

Много стабилна двойка, при която практически не възникват разногласия. Техните отношения са изградени много тънко, чувствено. Те са внимателни към всеки детайл в ежедневието си – нежни са един към друг и пазят отношенията си. Това е едно от най-романтичните зодиакални партньорства.

НУМЕРОЛОГИЯ: Какво трябва да научите през този живот?

 

4. Телец и Козирог

В основата на тази връзка има силна страст и много емоция. Любовта е такава, че на двамата им се иска да крещят, та целият свят да знае. Това партньорство не може да се определи като твърде романтично, но затова пък и двамата са просто възхитени от другия, усещат го много близък, верни са един на друг, споделят общи увлечения. В тази връзка и двамата са много страстни и прекарват дълго време в леглото, отдадени на интимност.

 

5. Телец и Дева

Девата е човек на строгите правила и непоколебимите възгледи. Тази липса на гъвкавост прави Девата партньор, с когото трудно се намира общ език, а още по-трудно се постига щастие в брака. Но Телецът е този, който без никакви затруднения успява да създаде с Девата впечатляваща връзка. При това такава, че те са една от най-съвместимите и добре пасващи си двойки – според астрологията. Те могат да изглеждат скучни или лишени от страст хора, но това се дължи на факта, че и единият, и другият не са свикнали да демонстрират своите чувства пред публика.

Най-лошите любовни черти на всяка зодия

6. Близнаци и Водолей

Тези двама представители на въздушната стихия също се оказват в списъка на идеалните двойки. Близнаците и Водолеят намират свои общи интереси в най-нестандартните страни на живота. Интересно им е заедно да откриват нещо ново (непознато за самите тях) в този свят. Не се страхуват да експериментират и се подкрепят взаимно във всякакви начинания. На някои хора този тип живот звучи като хаос, но за Близнаците и Водолея това е ураган от емоции, чувства и щастие.

 

7. Рак и Скорпион

Ето една доста емоционална връзка. В някои случаи изглежда, сякаш тези двамата просто се измъчват взаимно, но това е заблуда. Скорпионът се отнася много внимателно към крехката и рани-ма природа на Рака, а той пък, от своя страна, уважава страстната натура на Скорпиона. Техните личности се обединяват на невидимо на пръв поглед, много дълбоко ниво, което им позволява да създадат стабилна и щастлива връзка.

Кой е най-подходящият партньор за всяка зодия. Вижте какви съвети дава астрологията.

 

8. Рак и Риби

Една душа в две тела – това важи с пълна сила за тази двойка. Обикновено те се срещат на тематични мероприятия (служебни, лични – свързани например с хоби) и се сближават на базата на общите си интереси. Често женените Рак и Риби са колеги или например хора на изкуството, увлечени от общи идеи и дела. Мъжът и жената в такива партньорства много си заприличват – придържат се към едно мнение по различни въпроси и като цяло са настроени на еднакви вълни.

 

9. Лъв и Стрелец

Всеки от тях си има своите интереси, но едновременно с това те са истински приятели и всеки от тях уважава увлеченията на другия. Благодарение на това, Лъвът и Стрелецът винаги си помагат със съвет, спасяват се взаимно в разни ситуации и полагат всички усилия да помогнат на партньора си във важна за него работа. Разбира се, като става дума за събиране на две силни личности, се случва да има моменти на спорове, но това е доста по-рядко в сравнение с останалите двойки. А интимният им живот може да се превърне в прототип за зрелищен еротичен филм.

 

10. Водолей и Везни

Те имат еднакви пристрастия, при това доста често – нестандартни. Много обичат заедно да се занимават с едно и също нещо, независимо дали става дума за работа, или за забавление и интереси в различни области. Обединява ги и фактът, че Водолеят и Везните с охота си правят отстъпки в името на това да постигат хармония в отношенията. Те правят всичко, за да изглаждат конфликтите, стараят се да избягват излишната емоционалност. Именно така успяват да постигат невероятен унисон в отношенията.

 

ТЕСТ: Изберете сърце и открийте какви сте в любовта>>>

Тест: Изберете сърце и открийте какви сте в любовта

 

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар