Кои са 3-те зодии с най-много и с най-малко КЪСМЕТ този ОКТОМВРИ?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кои са 3-те зодии, които ще се радват на късмет през октомври и кои – онези, към които звездите няма да са благосклонни? Кои са 3-те зодии с най-много и с най-малко КЪСМЕТ този ОКТОМВРИ?

Кои са 3-те зодии с най-много и с най-малко КЪСМЕТ този ОКТОМВРИ?
 © iStock/ колаж: Rozali.com

Кои зодии са най-големите късметлии през октомври 2022?

Звездите са на ваша страна. Каквото и да подхванете, ви се случва с лекота. С малко упорит труд и добра преценка ще постигнете повече, отколкото сте очаквали. 


Зодия Овен – Късметът и парите

Октомври е щастливият ви месец, особено в областта на финансите. Очаквайте повишение на работното място или нова възможност за развитие, която съвсем скоро ще има и материално изражение.

Ако обмисляте да инвестирате, действайте, но не се хвърляйте с главата напред в твърде големи суми. Започнете с нещо малко, но добре обмислено. 

Ще се сблъскате с много нови отговорности на работното място, но и у дома. В даден момент ще усетите тежестта на всичко това, но с подкрепа ще преодолеете всичко. Периодът е подходящ и за отдавна отлагана покупка.

Добави описание

 

Зодия Рак – Късметът и личните взаимоотношения

Октомври ще премине гладко за вас. След сравнително продължителен напрегнат период, звездите най-сетне са благосклонни към вас. Постепенно ще забравите за конфликтите, донесли ви толкова много напрежение. Ще подобрите отношенията си и в личен, и в професионален план. 

Първоначално новостите вероятно леко ще ви напрегнат, но с подкрепа от семейството, ще преодолеете себе си, за да процъфтите. 

Късметът ще е на ваша страна през октомври, що се отнася до отношенията ви с околните. Ако имате стара вражда, която искате да потушите, сега е моментът да опитате и да потърсите път към помирение. Следвайте интуицията си, тя няма да ви подведе.

Добави описание

 

Зодия Дева – Късметът и кариерата

През октомври ще се чувствате така, сякаш сте намерили четирилистна детелина. Кариерата ви ще се изстреля рязко нагоре в посока, която дори не сте очаквали. Ще получите възможност да преоткриете себе си и възможностите си. 

За кратко новата ситуация ще ви изнерви и напрегне, защото ще внесе значителни промени в живота ви. Запазете самообладание и си повтаряйте, че сте най-голямата си опора и повярвате ли в нещо, то ще се сбъдне. 

Добави описание

 

Кои зодии имат най-малко късмет през октомври 2022?

Понякога, колкото и да опитвате, просто не се получава. Отменени планове, неочаквани и неприятни изненади – звездите просто не са на ваша страна. Вижте кои зодии имат най-малко късмет през октомври 2022?

 

Зодия Телец – Водовъртеж от задачи

Октомври ще е много натоварен месец за вас. През цялото време ще опитвате да гоните крайни срокове, но не винаги ще ви се получава. Чувствате се като попаднали във водовъртеж, от който не можете да излезете. Трудно намирате време за семейството и това допълнително напряга обстановката. 

Бъдете особено бдителни по отношение на разходите си. Помислете от какво наистина се нуждаете и от какво – не. В случай, че имате непогасени дългове към близки и приятели – постепенно започнете да връщате взетото. 

Добави описание

 

Зодия Скорпион – Липса на късмет на работното място

Октомври определено не е вашият щастлив месец, що се отнася до кариерата. Ще се сблъскате с много неприятности, нищо няма да се получава от първия път, ще имате много забравени задачи и неизпълнени крайни срокове. Ако искате промяна, потърсете я в себе си. Организирайте се по-добре, променете навиците си и гледайте по-сериозно на работата.

Потърсете вдъхновение, като преоткриете креативната си страна. Създавайки нещо красиво, ще намерите нов подход и към работата си. Ще забележите прогрес, но много бавно.

Добави описание

 

Зодия Лъв – Неувереност и съмнение във всичко

Сякаш сте загубили самочувствието си и от него не е останала и следа. Колебаете се и се съмнявате в себе си на всяка крачка и във всяка задача. 

Дребни проблеми на работното място ще ви вкарат в режим „Паника“ и това само ще влоши ситуацията. На пръв поглед всичко изглежда хаотично, независимо от старанието ви.

Хармонията у дома също липсва и често влизате в конфликт с половинката. Мрачното ви настроение ще се пренесе дори в отношенията ви с приятелите. Единственият начин да държите негативизма поне за кратко настрана е, като опитате да контролирате емоциите си или поне да не натоварвате околните с тях. В края на месеца ще видите светлина в края на тунела и постепенно животът ви отново ще започне да влиза в нормалния си ритъм.

Добави описание

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар