Кои са 5-те емоционално пасивни зодии?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кои са зодиакалните знаци, които най-трудно понякога не знаят как да изразят чувствата си? Какво означава да си емоционално пасивен и същото ли е като да си безчувствен. Вижте кои са 5-те зодии, които са емоционално пасивни.

Кои са 5-те емоционално пасивни зодии?
 © iStock

Какво значи да си емоционално пасивен?

Има хора, които силно се стремят към независимост и не са толкова склонни да показват емоциите си. Това далеч не означава, че са безчувствени, а по-скоро, че се стремят да се контролират и не преживяват толкова силно всичко. 

 

Зодия Овен

Вие сте фокусирани върху онова, което искате да постигнете. Понякога толкова много, че не виждате никого и нищо около себе си. Най-големи трудности срещат партньорите ви, защото понякога просто не успяват да ви разберат и да “пробият” твърдата обвивка. 

Отстрани изглеждате груби и незаинтересовани, но не сте. Точно обратното. Трябва да поработите върху начина, по който се изразявате. От полза ще ви е да опитате да се погледнете отстрани и да откриете проблемните елементи при общуване.

Зодия Овен

 

Зодия Близнаци

Вие сте от хората, които не обичат да прибързват. Ако усетите, че връзката ви става сериозна твърде бързо, замръзвате. Не приемате, не отказвате. Нито крачка напред, нито една назад. Държите всичко да се случва с онова темпо, което сами определите. 

 

 

Това далеч не означава, че не умеете да обичате. Когато се почувствате притиснати от обстоятелствата, спрете за миг и си задайте въпроса “Защо?”. При вас процесите са водени от ума, а не толкова от сърцето. Нуждаете се от време за размисъл, преди да предприемете нещо.

Зодия Близнаци

 

Зодия Стрелец

Вие сте хора с много свободен дух. Широко скроени и плашещи се от сериозни ангажименти в близко и далечно бъдеще, вие предпочитате да отстъпите назад, вместо да споделяте. Притеснявате се да се фокусирате върху детайлите. Ако чувствате, че някой ви притиска, сте склонни да избягате. Държите на независимостта си.

Можете да сте откровени пред много малко хора и то след време. Когато поговорите искрено с близък човек, успявате да смените гледната си точка и да се видите през техните очи. Просто ви трябват време и подкрепа.

Зодия Стрелец

 

Зодия Козирог

Вие сте работохолици и когато сте претоварени, имате склонност просто да “изключвате”. Носите ангажиментите, проблемите и настроението си вкъщи и не можете да превключите на вълна почивка. Когато сте напрегнати, често се затваряте в себе си и не желаете да споделите с никого чувствата си.

Откровени сте само пред шепа хора. За останалите изглеждате затворени, дори надути. Пазите емоциите си и се стараете да не се издавате – и за положителните, и за отрицателните моменти. Често “изграждате” стени, които да ви пазят от любопитството на хората и се превръщате в интроверти само за да предпазите емоционалността си.

Зодия Козирог

 

Зодия Водолей

Вие сте спонтанни хора. Пълни се с идеи и всяка минута ви хрумва нещо ново. Живеете в свой собствен свят и понякога забравяте, че съществува и друга реалност. Изглеждате небрежни, но често сте просто разсеяни.

Следвате своя, вътрешна логика, непонятна за околните. Не обичате да давате обяснения, защото рядко ви разбират. Отказа ви да покажете гледната си точка често се тълкува като нежелание за общуване и откровено високомерие. Трябва да поработите върху способността си да разбирате другите хора и да виждате себе си през техните очи

Зодия Водолей

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар