Кои се втурнаха да хвалят от зори кандидат-президента Герджиков?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„За мен е очевидно, че това ще е кандидатът на ГЕРБ. Това е правилен ход, защото създава възможност за една по-широка подкрепа”, това заяви пред NOVA политологът Кънчо Стойчев, който се скъса да хвали Анастас Герджиков.

„Никой не излиза да се състезава, за да загуби. Няма да е лесно той да го направи, но ще е интересна битка”, добавя той. „ГЕРБ показва, че е готова да сменя лицата и да се разтваря. Когато издигаш човек като проф. Герджиков е ясно, че този човек не се подчинява. Той е стожер на българската държавност”, допълни проф. Румяна Коларова.

В тона им очаквано влезе Тома Биков, който написа във Фейсбук: “Преди няколко дни, в интервю за в.”Труд” казах, че нашата цел е да издигнем истинска алтернатива на Румен Радев – човек, който не иска да е силен, а да е разумен, който не иска да му козируват, а да го уважават, който не дава команди, а задава посоки на движение. Днес ще кажа, че проф. Герджиков е точно това. Успех професоре!”.

В медиите се появи и позабравеният журналист Николай Бареков, за да каже, че на Румен Радев му е “спукана работата” с тази конкуренция в лицето на Герджиков.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар