Който копае Ковид другиму…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Най-накрая открихме нещо положително в Онуй – положителен тест за ковидясване. И сега тъна в дилема – дали да се моля да се отървем, или пък да оцелее до съд и затвор. Той трябва да свърши при бай Ставри, но пък дори в затвора да попадне на хора, пак няма да стане човек.

Отплесвам се и в размишлления дали са го хванали вуду-ритуалите или клетвите на всички българи по негов адрес и по адрес на цялата му рода до девето коляно. Или безотговорно не се е изолирал, след като е знаел, че е бил до заразени. Колко хубаво се потвърждава поговорката, че който копае ковид другиму, сам го пипва! Да напомня ли, че Президентът, който е с два отрицателни теста, беше върна от посещението в Естония, а Борисов, който е заразен, джиткаше с Мустафата в Граф Игнатиево!?! И колко ли народ е изпоназаразил!?!

Разбира се, това може и да е ПР акция. Да го съжалим и да го оставим да си краде още. Но пък нищо не пречи да се надяваме….Май Бог, като вижда, че не можем да се справим с мутрите, започва да си ги прибира.

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар