Кой ако не Ревизорчето? Кога ако не сега

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Назначението на поста министър на околната среда и водите на Емил Димитров – Ревизоро от страна на Каракачанов е поредното доказателство, че това министерство е купено буквално от Валентин Златев.

Точно Ревизоро беше човека вкарал лобоисткият закон за горивата в Парламента, който вдигна малките в бранша на протест. И като се замислим точно от Италия дойде информацията, че хванатият влак с боклук е за фирма на Валентин Златев в България.

Така че, кой ако не Ревизорчето ще спасява олигарха и кога ако не сега. И самият факт, че Емил Димитров си няма и идея как да управлява цяло министерство е явно доказателство, че най – довереният на Валентин Златев в Парламента, влиза в екоминистерството с ясната задача да замете следите, които водят към олигарха от Правец.

Според запознати със ситуацията в малката коалция именно Емил Димитров – Ревизоро днес се е скарал дори с Валери Симеонов на темата внос на боклук в България и го е запитал, дали предпочита някой случаен там, за да се раздухва от медиите още темата.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар