Кой днес пищи срещу Путин? Същите, които тогава подкрепяха геноцида срещу сърбите

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 24 март 1999 година САЩ и слугите им нападнаха Югославия. Засипваха я с бомбен килим три месеца. Нападаха подло – само от небето.

Не отиваха там да спасяват цивилни, не отваряха хуманитарни коридори, не караха по сто камиона помощи на ден като руснаците днес. Президентът на Югославия и армията му не пленяваха в мазетата стотици хиляди цивилни за ролята им на жив щит. Американски войници не спасяваха сърби от обстрел от своите. Но пък „Тайм“ написа, че хвърлянето на сърбите в ада отваря вратите на мира. (на снимката)

Какви бяха санкциите за Мадлин Олбрайт? За Щатите? Имаше ли концерти по света, на БНТ и всякакви загрижени за мира институции в памет на невинните сръбски жертви?

Имаше ли Червенокръстки акции за лишените от дом сърби? Не. Всичко беше обратно на днешната ситуация. В Косово издигнаха паметник на убийците на сърби Олбрайт и доказания педофил Клинтън. На церемонията по откриването им присъства косовският президент Хашим Тачи. Същият полеви командир на Армията за освобождение на Косово, който търгуваше с човешки органи. Органи на убивани сърби. Главният прокурор по делото срещу Сърбия в Хагския трибунал Карла дел Понте събираше доказателства срещу Президента на Югославия, но така и не успя, защото за 10 години в затвора, Слободан Милошевич не беше осъден. Умря от съмнителен инфаркт в килията.

Някъде по това време съвестта на главната прокурорка Карла дел Понте проработи и тя започна да търси и виновни военни-косовари и късно откри, че те са до един криминален конгингент отпреди войната и садистични палачи по време на нея. Тогава дел Понте беше отстранена от обвинението в Хага. В отговор, тя написа книга за своите разследвания относно косоварите, сформирали Армията за освобождение на Косово. Бившата вече прокурорка разказва за покушенията на косовските джелати срещу мирни сърби с цел изземане на органи. Как от Испания легално пристигат мобилни клиники, как те чакат косоварите да им предадат ЖИВИ млади сръбски момчета и как вътре тези момчета са разфасовани на органи. Как тези експлантационни реанимобили са се връщали необезпокоявано в Испания и са продавали легално органите в цяла Европа. Книгата на Карла дел Понте беше всякак спирана от разпространение по света, а у нас никога не беше преведена.

Обедненият уран от американските бомби още убива сърби.

Кой днес пищи срещу Путин? Същите, които тогава подкрепяха геноцида срещу сърбите.

Същите европейци и американци, които си имплантираха органи на живи разфасованите момчета от Сърбия. Двеста хиляди сърби бяха изгонени от Косово тогава, без компенсации за къщите, дворовете, храмовете и земите, в които те живяха 15 века.

Ние сме управлявани от световни вампири, ако се замислим. Навеки ли възцарува мракът? Надявам се, не!
„От Изтока идва светлината“, казвали древнитe’

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар