Кой е мъжът, на когото Бойко Борисов подари сакото си на магистралата? (видео)

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

При вчерашната инспекция на строящото се трасе на “Хемус” в ловешко мъж на шега подхвърли на Бойко Борисов, че харесва костюма му, а премиерът свали сакото си и му го подари.

Малко по-късно Борисов публикува във Фейсбука си видео от случката и написа: “След днешното посещение на строящата се магистрала съм и с едно сако по-малко. Янислав си го хареса и аз му го подарих. Това е най-малкото, което работниците заслужават”.

Историята предизвика вълна от коментари в социалните мрежи. Всички се питаха: “Кой е човекът, на когото Бойко Борисов подари сакото си?”.

Нова тв разкри, че това е 40-годишният Янислав Великов от град Суворово. Той е командирован на лота от една година като началник на механизацията.

Янислав се оказа общински съветник от партия ГЕРБ, написа offnews.bg. След като излязоха публикации по темата, от пресцентъра на Министерския съвет отговориха, че премиерът не е знаел за това.

“Остави си запалката и химикалката. Само взе маската си, защото тя си е негова”, каза Янислав. “Това, което говорят, че имало евро, са пълни глупости”, категоричен беше Великов, който сам попита премиера има ли евров джобовете на новото му сако.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Кой е мъжът, на когото Бойко Борисов подари сакото си на магистралата? (видео)

  • Както се вижда от снимката сакото на Бойко доста му е отесняло. И за да не го хвърля в контейнера за боклук – го подарява. Това сако след сто години ще струва на търг (напр. при „Бонхамс“) милиони евро като на Дарт Вейдър и други световни звезди. Между другото – чета и слушам изразът “лидерът Бойко Борисов, лидерът на ГЕРБ” и не разбирам какво означава, тъй като съм немско говорящ. Затова питам: Как е на немски “лидерът Бойко Борисов”? Помогнете ми да си изясня.

Вашият коментар