Кой е Славчо Тр., за да предопределя политическата кариера и бъдещето на Румен Радев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Както е известно, Румен Радев е избран за президент от 2 063 032 българи през ноември 2016 г. Т. е. избран е с гласовете на почти 60% от гласувалите.

Президентът Радев назначи служебен кабинет на Стефан Янев през лятото на 2021 г. Т. е. служебният кабинет на Янев е назначен благодарение и на гласовете на 2 063 032 български избиратели, гласували за президента. Кой е Славчо Тр., за да предопределя политическата кариера и бъдещето на Румен Радев с гласовете на 657 829 българи (24,85% от гласувалите под 50% имащи право на глас).

В същото време Славчо Тр. и ИТН тръгнаха да нападат сужебния кабинет, назнаен от президента Радев, избран с 2 063 032 гласа. Славчо Тр. проявява симптоми на някаква политическа шизофрения, биполярно разстройство, т. е. политическата диагноза по нищо не се различава от медицинската диагноза за хората и извън политиката.

Аз не разбирам какви цели преследва Славчо Тр. и защо изобщо участва в тая надпревара, като самият той не знае защо и на кой Господ се кланя.

Или, много добре знае, но аз не се досещам? Но е добре Славчо Тр. да стои по-далеч от президента и в приказките, и в действията си.

   Автор: Любо Кольовски, фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар