Кой насажда злоба и омраза? Ами това е нашият велик Падишах, който си е разпасал пояса

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ами това е нашият велик Падишах, който си е разпасал пояса. И маскари каквото му падне – направи за смях парламента и депутатите, влезе с охрана на заседание на Висшия съдебен съвет, говори с пренебрежение за научните работници и дейците на културата, за армията и полицията.

Последната му изява обаче на Борисов надскочи всичко. Така не си говореха силовите групировки преди двайсетина години – просташки и арогантно. Все пак и при тях имаше една номинална култура, под която не се минаваше. Или минаването ставаше с …олово!

 

Вижте Борисов как говори за президента: „ един опозиционен лидер”, „не казва една добра дума за държавата” / разбирайте за него!/, „никой не може да говори от името на народа” /брей, 2 милиона и двеста хиляди са гласували за Радев, а за целия ГЕРБ – един милион, кой има право?

Всеки един депутат от ГЕРБ е избран с 10-15 хиляди гласа, а постоянно казват: нас народа ни избра!

Избра – трънки!

И понеже си е бос по история – Борисов се хваща за Левски, защото дори той не си го е позволявал! Ами как да говори от името на народа, когато в онези времена Апостола не представлява народа, а една пета от него – най-будната. Така че , ако Левски тогава е говорел от името на народа, щеше да е …смешно!

Да продължим: президентът бил „двуличен човек”! Това е обида, защото го казва най-големият двуличник в Прехода.

И веднага като махленски гамен се хвали къде е сядал – до камината в Белия дом! Е, Радев пък беше до бедрото на Тръмп, ама не се хвали просташки!

И веднага навира своите мисли в устата на Радев – той мислел, че ще се кандидатира за президент! Абе, Борисов – ти си вече в кюшето на политиката, много ти се иска да мислят, че си бъдещ президент, ама няма да стане.

При Радев имало „омраза и злоба”!

И веднага пуска лъжи, така характерни за Б.Б. „И аз не го харесвах като шеф на ВВС. Как падаха самолети, хеликоптери вследствие на неговата работа. И тогава не го санкционирахме.” На другия ден Радев му отвърна, че няма такъв случай. Просто Борисов си говори това, което му дойде на езика. И самодеецът от Банкя продължава да разсъждава, като вероятно има предвид себе си: властта не е за всеки!

Ако трябва да пиша книга за Борисов, ще я кръстя така! С всичките си словесни къчове Борисов приписва на президента собствените си недостатъци, собствената си злоба и ревност, защото срещу него има един истински генерал, а не кукла от МВР, един достоян мъж, а не дебелешки коленичил случайник, един интелигентен политик с езици, а не като него, дето е станал за смях в Брюксел!

източник; https://news-bulgaria.info/rubriki/komentarat-na/koj-nasazhda-zloba-i-omraza-ami-tova-e-nashiyat-velik-padishah-kojto-si-e-razpasal-poyasa/

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар