Кой ще поеме отговорност за самоубийствата в България?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Случаите на самоубийства от отчаяние, безпътица, несправедливост, бедност и мизерия в България ескалират.

Кой е отговорен за това и какви мерки ще вземе правителството, по този проблем разсъждава и отправя предложение към премиера журналистът Любо Кольовски.

Ето какво пише той на страницата си във Фейсбук: Създаване на Агенция по безопасност на движението по пътищата е оповестило правителството днес.

В агенцията, под мъдрото ръководство на някоя си Малина Крумова ще се трудят неуморно около 120 човека. Вчера дойде новината за образуване на специализирано звено към Министерския съвет, което ще се бори с дезинформацията и ще бъде подчинено на един от вицепремиерите.

Вероятно и в това звено ще се отворят 50-60 работни места за други малинки и калинки. Предлагам на премиера и подчинените му безделници да създадат някаква структура, агенция или каквото и да е, която да поеме самоубийствата. Млад мъж е намерен обесен в парка на Благоевград, съобщават медии.

Предполага се, че това е самоубийство. Третото за тази седмица след самоубийствата в София и Пещера. Разследващите журналисти са заети с по-важни проблеми и никой не се захваща с темата за самоубийствата.

Или това не е тема, когато за три дни трима души доброволно сложиха край на живота си, а миналата седмица двама се самозапалиха и единият издъхна.

Жертвите в Нови Искър са четири – убити от психясал мъж, от когото държавата не се интересува.

Любо Кольовски

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар