Кокорчо поиска Бойко Тиквата да му се извини

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„С ГЕРБ в този състав, с тези хора вътре, преди те да са се извинили на българския народ за всичко, което са причинили през последните 12 г., мисля, че не можем да работим“, заяви пред журналисти в родопското село Баните вицепремиерът и министър на финансите в оставка Асен Василев.

Според него през последните 12 г. управление ГЕРБ довели страната до най-голямата разлика между бедни и богати в ЕС.

Василев обяви още, че че трябва да се използва парламентарното време между връчването на втория и третия мандат за приемане на важни закони.

„Четири от законопроектите вече са в парламента, един от тях е законопроектът за КПКОНПИ, който е по Плана за възстановяване и устойчивост, каза министърът на финансите в оставка. Още 13 законопроекта са или в Министерски съвет, или в последна фаза на обществено обсъждане, така че те също вероятно биха могли да влязат в парламента в този период“, добави той.

Вицепремиерът и депутати от „Продължаваме Промяната“ участват в провеждащата се в с. Баните дискусия, свързана с развитието на планинския регион.

„В целите Родопи и в планинските райони основният проблем е със свързаността. Как да се стига лесно, да може хората лесно да пътуват. И другият голям проблем е достъпът до училища и до качествено здравеопазване, което може да запази хората в региона. Изключително важно е в тежките и трудни региони, в които има сложни проблеми, да се разработи много детайлен план. Общи приказки няма да решат проблем“, каза Василев.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар